Így nézett ki Sztálin valódi arca: ritkán lehetett smink nélkül látni - Nézd meg a képet!
A Sztálin Múzeum különös gyűjteménnyel rendelkezik.

sztalin
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A háromezer éves, két földrész határán fekvő országot, Grúziát joggal emlegethetnénk vendégszerető, nyíltszívű lakói, vidéki országrészeinek hagyománytisztelő, sajátos bája, monumentális hegyei, vadregényes természeti tájai vagy épp sokszínű, ősi időkre visszanyúló történelmi öröksége miatt, sokan azonban talán csak úgy ismerik, mint a helyet, ahol a 20. század, egyúttal a világtörténelem egyik legnegatívabb megítélésű alakja, a milliók halálát okozó diktátor, Joszif Visszarionovics Dzsugasvili, a későbbi Sztálin megszületett.

Ha Grúzia mesebeli, varázslatos világára vagy kíváncsi, kattints ide, és olvasd el korábbi cikkünket, ha azonban érdekel a történelem, annak is egyik legsötétebb fejezete, a Goriban található Sztálin Múzeumot is érdemes megnézned - ha személyesen nem is sikerül felkeresni, a következő képeken!

Érdekességek és látnivalók Grúziában

Fontos tudni, hogy Grúzia korántsem csak Sztálin miatt lehet ismert, megannyi érdekes és izgalmas látnivalót rejt, legyen szó romantikus településekről, ősi barlangvárosról, lenyűgöző természeti látnivalókról vagy épp legendás kolostorokról. Nézd meg a képeket!
Ezt is szeretjük