Ennyibe kerül, ha szexelsz a strandon: sok magyar teszi meg, pedig szigorúan tilos!
Sokan megteszik a magyarok közül is, holott büntetik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szallas.hu felmérése szerint, amely több mint tízezer résztvevő válaszain alapszik, a magyarok többször bújnak össze, és merészebbek is a nyaralás ideje alatt, a válaszadók több mint fele nyilatkozta például, hogy gyakrabban szeretkezik egy-egy utazás alkalmával, emellett hétből egy ember adott olyan választ, mely szerint ezt a szállodai szobán kívül is megteszi, igaz, sokszor nem zavartalanul.

A Szallas.hu felmérése alapján ráadásul a nyilvános helyen hancúrozók közül minden második vízben vagy víz közelében tette ezt, különösen népszerűek például sötétedéskor a nádasokban megbúvó horgászstégek és csónakok, de sokan kihasználják a természetes tavak nyakig érő vizét is.

Teszik mindezt annak ellenére, hogy a hasonló helyzeteket a törvény bünteti. Nyáron több a rendőr a strandok környékén, a közszeméremsértés ellen pedig igyekeznek a kellő határozottsággal fellépni, amellett ugyanis, hogy a jogszabályok is tiltják, a nyaralók jelentős része kisgyermekekkel érkezik a strandokra. Magyarországon a közszeméremsértésért 30 ezer forintos bírság is járhat.

Egymilliós bírságot is kaphatsz, ha hazahozod a nyaralásról

Nagyon sok gyanútlan turista esik áldozatul: nézd meg a képeket, és többet tudhatsz meg arról, mire kell vigyázni!

Ezt is szeretjük