50% kedvezményt hirdetett mára és holnapra a MÁV - Mutatjuk a részleteket
Ha teheted, ezt a kedvezményt feltétlenül vedd igénybe!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 5-én és 6-án rendezik meg idén ősszel a HVG Állásbörzét a budapesti SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központban, ahol most is több mint 500 kiállító vállalatot, munkaerő-kölcsönzőt és képzési helyszínt ismerhetnek meg az eseményre látogatók.

Mivel az esemény az ország egész területén élők számára vonzó lehet, a MÁV-START 50%-os alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a látogatók számára. Közleményük szerint a kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Budapest-Keleti, Déli, Nyugati pályaudvarra, Kelenföldre és Zuglóba.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe, az első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözet megfizetése szükséges. Október 4-től már meg lehetett kezdeni az utazást, a visszautazásra pedig legkésőbb 7-én van lehetőség. 

A visszaúton csak azzal a feltétellel lehet igénybe venni a kedvezményt, ha a menetjegyet a helyszínen, 10 és 18 óra között a bejárat mobilpénztáránál lebélyegzik. Az ajánlat részleteit és a MÁV további elérhetőségeit a vasúttársaság honlapjára kattintva megtalálhatod. 

Október 6-án négy megyeszékhelyről egyébként egy-egy vállalat által támogatott buszjárat is indul, mégpedig Debrecenből, Miskolcról, Pécsről és Veszprémből. A buszok korlátozott férőhelyesek, ezért idén csak azok jelentkezését várták, akiknek a legutolsóként megszerzett diplomája nem régebbi ötévesnél.

Ezt is szeretjük