Mesekönyvbe kívánkoznak a legszebb magyar várak: páratlan a szépségük

Magyarországon rengeteg lenyűgöző vár van, amelyek egytől egyig megérnek egy kirándulást.

gyulai var

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha kirándulásról van szó, sokan legszívesebben várakat fedeznek fel. Valakit a szeme elé táruló csodás panoráma vonz, míg mások inkább a történelemre vagy a várfalak mögött megbúvó titokra kíváncsiak.

Így vagy úgy, Magyarország várai tökéletes lehetőséget biztosítanak a kirándulóknak egy izgalmas kalandra, miközben időutazásra invitálnak, ami kis időre kiszakítja őket a hétköznapok nyüzsgéséből.

Magyarország legszebb várai

Egy szuszra felsorolni hazánk összes várát lehetetlen lenne, hiszen nagyjából száz van belőlük. Aki szívesen mászik meredek ösvényeket, és gyönyörködik történelmi nevezetességekben, bátran induljon útnak.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek forrása: indafoto.hu/mickey7, gyemant77, darkangel0118hunszabi, azsoltt, Copfosgaborlabath, kisklau, marcipan74, anna_schwelung

 

Ezt is szeretjük