Itt síel az, akinek nem számít a pénz: képeken a világ legszebb pályaszállásai

Nem semmi szolgáltatások és árak vannak.

luxus palyaszallasok nira alpina cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A síelők túlnyomó többsége igyekszik a szállását minél közelebb lefoglalni a lejtőkhöz, hiszen nem túl jó szórakozás mindennap cipelni vagy autóra pakolni a nehézkes felszerelést. Éppen ezért természetesen a közvetlen közelben lévő pályaszállások a legdrágábbak.  

Akadnak azonban, akik nemcsak az ideális helyet, de számos extra szolgáltatást is minden gond nélkül ki tudnak fizetni.

Luxus pályaszállások

A legelőkelőbb, ötcsillagos pályaszállásoknál a spa-kezelés, a konditerem, a gourmet fogásokat kínáló étterem teljesen megszokott, ám sok hotelnek sikerül néhány plusz különlegességgel is előrukkolni. A kivételes szolgáltatások azonban ennek megfelelő árakkal is járnak.

A legolcsóbb szezon végi szobák nagyjából 80 ezer forintnak megfelelő összegről indulnak. Máskor fejenként egy-egy éjszakáért 120-250 ezer forintot kérnek el, melyet az adózás, az étkezés és az igénybe vett extrák még jócskán gyarapítanak, így minden túlzás nélkül egy család egy hét alatt tízmillió forintokat költhet. A szállodák java nem is írja ki az árait előre, azokat csak az előzetes ajánlatkérést követően adják a vendég tudtára. Éppen ezért az árak a legszebb, luxus pályaszállásokból összeállított válogatásba sem kerülnek bele, azt azonban megtudhatod, milyen különlegességekkel igyekeznek levenni a gazdagokat a lábukról!   

Ezt is szeretjük