A 8 legviccesebb hely a bolygón
Íme, nyolc különleges, furcsa, ugyanakkor igencsak mulattató hely.

Dia

	A híres marokkói kecskék	A marokkói Essaouira közelében jellemző látvány, hogy akár öt-tíz kecske is legelészik a környéket beborító argánfák lombjai között. A kecskéket maguk a gazdák engedik a fák közé, ugyanis, miután a fa gyümölcsét megették, a hasznosítható magokat meghagyják vagy visszakérődzik, így könnyen össze lehet szedni őket.	Kapcsolódó cikk:	Ez a legviccesebb látvány az egész bolygón »

A híres marokkói kecskék

A marokkói Essaouira közelében jellemző látvány, hogy akár öt-tíz kecske is legelészik a környéket beborító argánfák lombjai között. A kecskéket maguk a gazdák engedik a fák közé, ugyanis, miután a fa gyümölcsét megették, a hasznosítható magokat meghagyják vagy visszakérődzik, így könnyen össze lehet szedni őket.

Kapcsolódó cikk:
Ez a legviccesebb látvány az egész bolygón »

Dia

	A Rossz Művészet Múzeuma	Az amerikai Bostonban található Rossz Művészet Múzeumában olyan alkotásokat őriznek, melyek kifejezetten csúnyák vagy éppen furcsák. Az 1994-ben alapított intézményt ma már többen látogatják, mint a környékbeli, hagyományos képzőművészeti tárlatokat, és több itt kiállított mű is világhírre tett szert.

A Rossz Művészet Múzeuma

Az amerikai Bostonban található Rossz Művészet Múzeumában olyan alkotásokat őriznek, melyek kifejezetten csúnyák vagy éppen furcsák. Az 1994-ben alapított intézményt ma már többen látogatják, mint a környékbeli, hagyományos képzőművészeti tárlatokat, és több itt kiállított mű is világhírre tett szert.

Fotó: artfortune.wordpress.com

Dia

	A hörcsöghotel	A francia Nantes-ban található Hamster Hotel bárkinek megadja a lehetőséget arra, hogy úgy érezze magát, mint egy hörcsög. A látogatók mókuskereket hajthatnak, szalmaágyon alhatnak, valamint hörcsögetetőkből és -itatókból fogyaszthatják el vacsorájukat.	Kapcsolódó cikk:	Legyél te is hörcsög! »

A hörcsöghotel

A francia Nantes-ban található Hamster Hotel bárkinek megadja a lehetőséget arra, hogy úgy érezze magát, mint egy hörcsög. A látogatók mókuskereket hajthatnak, szalmaágyon alhatnak, valamint hörcsögetetőkből és -itatókból fogyaszthatják el vacsorájukat.

Kapcsolódó cikk:
Legyél te is hörcsög! »

Fotó: www.cozycot.com/cc

Dia

	Észak pucér hölgye	A helyiek csak Alice-nek hívják Anglia egyik legújabb látványosságát, a northumberlandi szénbányába vájt meztelen női alakot. Az észak hölgyének is nevezett alkotás 2012 szeptembere óta várja a látogatókat.	Kapcsolódó cikk:	Hatalmas, pucér nő fekszik az angol dombok között »

Észak pucér hölgye

A helyiek csak Alice-nek hívják Anglia egyik legújabb látványosságát, a northumberlandi szénbányába vájt meztelen női alakot. Az észak hölgyének is nevezett alkotás 2012 szeptembere óta várja a látogatókat.

Kapcsolódó cikk:
Hatalmas, pucér nő fekszik az angol dombok között »

Fotó: zeusdreamcaster.wordpress.com

Dia

	A kutyahotel	Az idahói Cottonwoodban található Dog Bark Park Inn szlogenje szerint kutyaházban aludni jó. A hotel nemcsak kívülről formáz kutyát, de enteriőrjei is hasonló tematika köré épülnek.

A kutyahotel

Az idahói Cottonwoodban található Dog Bark Park Inn szlogenje szerint kutyaházban aludni jó. A hotel nemcsak kívülről formáz kutyát, de enteriőrjei is hasonló tematika köré épülnek.

Fotó: hotel.info

Dia

	A rágógumifal	Bár legalább olyan visszataszító, mint amennyire vicces az ötlet, a híres rágógumifal mára Seattle közismert látnivalójává vált. A falra, melyet mára rágók ezrei tarkítanak, az első darabokat a ’90-es években ragasztották fel az itteni színház jegyeiért sorban álló emberek.

A rágógumifal

Bár legalább olyan visszataszító, mint amennyire vicces az ötlet, a híres rágógumifal mára Seattle közismert látnivalójává vált. A falra, melyet mára rágók ezrei tarkítanak, az első darabokat a ’90-es években ragasztották fel az itteni színház jegyeiért sorban álló emberek.

Fotó: 202lewis.blogspot.hu

Dia

	A hírhedt Harajuku	A tokiói Harajuku negyed fiataljai úgy öltözködnek, ahogy a világon senki más: nem félnek megmutatni sajátos, a punk, a fantasy, az animék és a goth világának jegyeit ötvöző, különleges stílusukat, még akkor sem, ha a külföldiek az egyik legviccesebb helynek tartják emiatt a környéket.

A hírhedt Harajuku

A tokiói Harajuku negyed fiataljai úgy öltözködnek, ahogy a világon senki más: nem félnek megmutatni sajátos, a punk, a fantasy, az animék és a goth világának jegyeit ötvöző, különleges stílusukat, még akkor sem, ha a külföldiek az egyik legviccesebb helynek tartják emiatt a környéket.

Fotó: www.environmentalgraffiti.com

Dia

	A rózsaszín nyúl dombja	A hatalmas, 61 méter hosszú, pink nyúl az olasz Piemont-hegységben található Colletto Fava lankáin helyezkedik el. Egy művészcsoport hozta létre valamikor az ezredfordulón, és a tervek szerint egészen 2025-ig nem is bontják le.	Kapcsolódó cikk:	Minden idők legviccesebb látnivalója »

A rózsaszín nyúl dombja

A hatalmas, 61 méter hosszú, pink nyúl az olasz Piemont-hegységben található Colletto Fava lankáin helyezkedik el. Egy művészcsoport hozta létre valamikor az ezredfordulón, és a tervek szerint egészen 2025-ig nem is bontják le.

Kapcsolódó cikk:
Minden idők legviccesebb látnivalója »

Fotó: www.mattsnellmusic.com
Blog.hu ajánló
Fotó: