Ingyenes, tiszta, hangulatos strandok a Balatonnál: 10 partszakasz, amiben nem fogsz csalódni

Az eldugott, csendes partszakaszoktól kezdve a nyüzsgő strandokon át számba vettük a Balaton legjobb szabadstrandjait.

GettyImages-1016160288

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság már szinte mindenért fizetni kell, és ha találunk valami ingyeneset, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy kevésbé értékes, mint amiért több száz vagy akár több ezer forintot ott hagyunk. Pedig ez nem igaz.

A szabadstrandok környezetét ugyanúgy rendben tartják, mint a fizetősekét, egyedüli hátrányuk abból fakad, hogy viszonylag nagyobb tömegeket vonzanak, így egy picit nehezebb helyet találni rajtuk. De erre is igaz a mondás: aki korán kel, aranyat lel.

Balatoni szabadstrandok

Ugyan érdemes viszonylag korán tábort verni a kiszemelt szabadstrandon, ha jó helyet szeretnél, cserébe azt, amit belépéskor fizettél volna, különböző strandételekre, italokra fordíthatod, vagy megtakaríthatod egy-egy fizetős helyi látványosság feltérképezésére. A Balaton pedig igenis bővelkedik nagyszerű szabadstrandokban, amik közül nehéz kiválasztani, melyek a legjobbak - mi mégis próbáltunk összegyűjteni néhány szuper helyet.

(Cikken belüli képek forrása: bugyihusztár / indafoto CC BY-NC-ND 2.5 HU, api41 / indafoto CC BY-ND 2.5 HU, lazyp, anita975 / indafoto CC BY-NC-SA 2.5 HU, vertesi76  / indafoto CC BY 2.5 HU, ZEUSZ213, TULIP, HAJNA, BAU / Országalbum CC-BY-4.0, Balatoni kerékpárút / Facebook, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük