Kiderült, melyik a megcsalás fővárosa: eddig nem erről volt híres

Kíváncsi vagy, mely városokban kezdenének a legtöbben bűnös viszonyt? Íme, a listavezetők.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Franciaországvárosa, a csodás Párizs épp olyan, mint amilyennek az ember a romantikus filmek, a borgőzös versek és a klasszikus regények alapján képzeli.

Tökéletes hely a művészlelkek, valamint a kultúra és a történelem szerelmesei számára, ugyanakkor azok sem csalódnak benne, akik romantikára vágynak - legyen szó annak hivatalos vagy épp kevésbé etikus formájáról.

Romantika helyett gyanús viszonyok

A fények városában sokan nemcsak akkor keresik a szenvedélyt, ha párjukkal vagy épp házastársukkal szeretnének maradandó pillanatokat csempészni kapcsolatukba: a Reuters értesülései szerint ugyanis Párizs lett a megcsalás hivatalos fővárosa, legalábbis egy friss felmérés adatai alapján.

A felmérést nemrég készítette el a magát világméretű közösségnek tartó Gleeden.com, mely honlap a megcsalás terén igazi szakértőnek számít, olyan társkereső ugyanis, mely kifejezetten a házasságon és párkapcsolaton kívüli viszonyok kezdeményezését tűzte ki céljául.

A 2009-ben alapított amerikai honlapot a házasságtörésre való felbátorítás miatt számtalan kritika érte, magáért beszél azonban - sajnos - az, hogy néhány év alatt csaknem egymillióra ugrott tagjainak száma.

A legtöbben itt csalnák meg a párjukat

A honlap üzemeltetői azzal kapcsolatban végeztek felmérést, hogy a megkérdezettek mely európai helyet választják vagy választanák abban az esetben, ha egy üzleti út során meg akarnák csalni párjukat. A lista élén toronymagasan Párizs végzett, a válaszadók fele ezt a várost jelölte meg, ugyanakkor az olasz Milánó, a spanyol Barcelona és a belgiumi Brüsszel is előkelő helyen végzett.

A válaszadók tekintetében a kérdezők kifejezetten jól szituált felhasználókat kerestek meg, olyan 30 és 55 év közötti személyeket, akik 70 ezer dollárnál többet keresnek évente, valamint tartós párkapcsolatban élnek.

Forrás: msnbc.msn.com.

Téged csaltak meg, vagy csaltál meg valakit utazás közben?

Ezt is szeretjük