3 ok, hogy miért legyen úti célod Hajdúszoboszló (x)
Élményekkel teli kikapcsolódás, plusz szolgáltatások és kedvezmények várnak.

hajduszoboszlo-10+10-akcio
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdúszoboszló most is kiváló gyógy- és wellness-szolgáltatásokkal, valamint TOP akciókkal vár. Most a 10+10 akció keretében egyedi ajánlatokat foglalhatsz tíz szállodában.

Az Aqua-Palace élményfürdőben március 14-ig még a szaunázás is ajándék. A Gyógyfürdőben pedig kedvezményes kezelési kúra biztosítja a gyógyulást, regenerálódást.

10+10 TOP ajánlat Hajdúszoboszlón

Ébredj fel a téli álomból, és kezdd el már most megtervezni hajdúszoboszlói pihenésedet. Az élményekkel teli kikapcsolódáshoz most 10 kiváló partnerszálloda több mint 10 ajánlatát kínáljuk neked.

Hidd el, érdemes lesz hajdúszoboszlói pihenésedről most döntést hozni, hiszen 10 szálloda szolgáltatásait próbálhatod ki, és foglalhatod le most egyedi feltételekkel csak a hajduszoboszlo.hu weboldalon keresztül. Élj a plusz szolgáltatások, kedvezmények lehetőségével, és válassz most az egyedi ajánlatok közül. 

A 10+10 akcióban részt vevő szállodák:

1. Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

2. Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

3. Hunguest Hotel Apollo****

4. Hunguest Hotel Aqua-Sol****

5. Hunguest Hotel Béke****

6. Hungarospa Thermal Hotel***superior

7. Hotel Hőforrás

8. Hotel Atlantis****

9. Karádi Boutique Hotel

10. Hotel Délibáb****

Aqua-Palace wellness-élményei

A tavaszvárás időszakában sokat segíthetnek a test és a lélek megújulásában a kényeztető kezelések, wellness-programok, melyekből a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben bőven van választék, és március 14-ig még a szaunavilág használata is ajándék a megvásárolt belépőjegyed mellé.

Az élményfürdőzés mellé ajánljuk akár a Thai-, a Bambusz-masszázs vagy a Mágneses stresszoldó ágy használatát, melyek mind-mind hozzásegíthetik szervezetünket a megújuláshoz, regenerálódáshoz. A masszázskezelések az izmok nyomásával, nyújtásával segítik biztosítani a szabad energiaáramlást.

Fizikai és pszichés értelemben is cél a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. A masszázs hatását érdemes a téli időszakban szaunázással is kiegészíteni. 

Hajdúszoboszlón a városi gyógyfürdőben és a szállodai terápiákon is igényelhető gyógykúra, mely napi négy kezelést tartalmaz a gyógyvízben való fürdőzés mellett. A Gyógyfürdőben a kúracsomag keretében igényelt kezelések közül az egyik legkedveltebb az iszappakolás, mely nagyon hatékony kezelés.

Érdemes kipróbálni, ha reumás és ízületi fájdalmak kínoznak, hatása anyagcsere-fokozó és fájdalomcsillapító, valamint narancsbőr ellen is hasznos. Az alapkezelések mellett elektroterápiás kezelések, széndioxidkabin-használat is kérhető, melyek nemcsak a gyógyulást, de a megelőzést is nagyban elősegíthetik. A kedvezményes gyógykúra április végéig igényelhető hétköznapokon 1600 Ft/nap áron, a törzsvendégeknek pedig további kedvezmények járnak.

Ezt is szeretjük