8 mesés kastélypark itthon, ami visszarepít az időben - Andalogjatok az árnyas fák alatt!

Nyolc csodás park, ahol rabul ejt a csodás természet és a gyönyörű épületek látványa is.

Gyönyörű kastélyparkok Magyarországon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A méltóságteljes, nagy múltú kastélyokat körülölelő parkok a kirándulás során olykor legalább annyit hozzátesznek az élményhez, mint maguk az épületek.

A hol szabályosabb, hol vadregényes kertek gyakran önmagukban is műalkotások, amelyeket a múltban különös gonddal alakítottak ki és gondoztak.

Gyönyörű kastélyparkok Magyarországon

A következő kastélyparkokat érdemes felvenni a bakancslistára, ideális egynapos úti célt jelentenek a jó időben. A famatuzsálemek, fodrozódó víztükrű tavak, míves szökőkutak, virágritkaságok gazdagította parkokban órákat el lehet tölteni anélkül, hogy unatkozna az ember. A séta ilyen szép környezetben testet-lelket feltöltő program. Indulás előtt tájékozódjatok az aktuális nyitvatartási információkról!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Kiemelt kép forrása: Indafotó/szalay3vers1.5)

Ezt is szeretjük