Gyógyítónak tartják ezt az 6 helyet az országban! Már egyszeri kezelés is érezhető

Próbáld ki, utazz el!

Energia, felfrissülés, gyógyulás.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Természetgyógyászok, ezoterikusok és geológusok osztják azt a nézetet, hogy Magyarországon több olyan hely van, ahol gyógyító és regeneráló erők működnek. Nem kell feltétlenül mágiára és szentségre gondolni, mert a pozitív hatást ennél jóval prózaibb okokkal lehet magyarázni.

A Szent György-törésvonal - más néven sárkányvonal - az ország északi részén halad át, és a földkéreg felső rétegeit megtörve a föld jótékony hatású mágneses erejét sugározza ki. Amit tehát misztikus jelzővel ruháznak fel, az a megfáradt embernek magasabb rezgésszámú energiamező. Amit szakrálisnak neveznek, az a gyógyulni vágyó embernek pozitív kisugárzással rendelkező erőhely.

Olyan energetikai csomópontok ezek, amelyek jótékony hatással vannak az ember szervezetére. Az impulzust te is egyszerűen lemérheted. Az év végére kimerült és túlhajszolt, energiatartalékait felélő szervezetedet jutalmazd meg azzal, hogy elviszed egy ilyen regeneráló hatású helyre. Ahol a testi, lelki és mentális feltöltődést lemérhetően érzed, oda érdemes visszamenned, hogy hasznosítsd a föld és a természet rejtett bioenergiáját.

Gyógyít és feltölt, de mértékkel

Ha regenerálódni szeretnél fizikailag és lelkileg, látogasd meg ezeket a további gyönyörű helyeket. Ám vigyázz, ha túltöltekezel, pont az ellenkező hatást éred el!

Ezt is szeretjük