Ezek Európa legszebb kisvárosai a CNN szerint: nem a legnépszerűbb turistacélpontokat válogatták be

Ha nem bírod Párizs, Róma vagy Barcelona nyüzsgését, választhatsz kevésbé népszerű, ám gyönyörű településeket is úti célul.

Guimarães Portugália

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Európa hangulatos városai sokak kedvenc úti céljai közé tartoznak, ami nem is csoda, hiszen többnyire elérhetőek, és bővelkednek a szépséges történelmi, kulturális látnivalókban. 

A turisták kedvenc települései közül nehéz is lenne kiválogatni a legjobbakat, legizgalmasabbakat, ahová szíve szerint újra és újra visszatérne az ember. A CNN Travel most gondolt egyet, és félresöpörve az olyan vitathatatlan nagyágyúkat, mint Róma, Párizs vagy Barcelona, a kevésbé felkapott, ám mégis csodás célpontok közül szemezgetett, kiválasztva az általa legszebbnek tartottakat. 

Európa legszebb települései a CNN szerint

A válogatás célja egyrészt az volt, hogy rávilágítsanak, hogy nem csak a legismertebb városok tartogatnak figyelemre méltó szépségeket, másrészt pedig, hogy úti célt ajánljanak azoknak, akik nem kedvelik a turisták miatt már túlságosan is zsúfolt helyszíneket. Ettől függetlenül az nem jelenthető ki, hogy ezek a célpontok konganának az ürességtől, legfeljebb az, hogy kevesebben fordulnak meg bennük, mint például a fent említett városok valamelyikében. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük