Egy káprázatos hely, amit csak kevesen ismernek
Közelebb van, mint gondolnád
Nézd meg te is a helyet, ahová idén el akarsz majd utazni! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A burgenlandi termálvilághoz tartozó válogatott szállodák és fürdők különleges felüdülést kínálnak a testnek, a léleknek és a szellemnek egyaránt. A kellemesen meleg, gyógyerővel is bíró termálvízben lubickolás közben könnyen a hátad mögött hagyhatod a hétköznapok gondjait.

Már rövid idő elteltével is erősebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezheted magad. A pihentető légkörnek, a tágas fürdőrészlegeknek és az exkluzív szaunaoázisoknak köszönhetően gondtalan felüdülésben lehet részed.

A Frauenkirchenben található St. Martins termálfürdő, a Sonnentherme Lutzmannsburg, az Avita termálfürdő és a Gyógyászati Központ, valamint a Resort Bad Tatzmansdorfban, a Reiters családi termálfürdő Stegersbachban és a loipersdorfi termálfürdő garanciát jelent a pihentető feltöltődésre.

A Sonnentherme Lutzmannsburg termálfürdő Sunny Bunny élményvilágában kicsik és nagyok egyaránt szeretettel látott vendégek. Miközben a szülők a pihenőrészlegen vagy az egyik medencében lazítanak, a gyermekek kedvükre kitombolhatják magukat, többek között Ausztria leghosszabb fedett vízicsúszdáján.

A legkisebbeket egyedülálló babavilág várja, ahol zavartalanul pancsolhatnak a szüleikkel együtt, hároméves kortól pedig ingyenes gyermekfelügyeletet is igénybe lehet venni.

Az időjárástól független fürdőzési élményt ígér minden generációnak az Allegria Stegersbach családi termálfürdő. A 3000 méter mélyről érkező termálvíz 14 különböző medencét tölt meg. Nyáron 6700 négyzetméteres szabadtéri részleg várja a családokat nagy kiterjedésű füves részekkel, wellness- és napozóterasszal, valamint különféle játszóterekkel. Télen játéklehetőségek és szaunaoázis gondoskodik az örömteli kikapcsolódásról.

Fedezd fel Burgenlandot, ahol a test, a lélek és a szellem egyaránt felüdül!

Az új Burgenland Card

A napfényes Burgenlandban tett kirándulás most még olcsóbb és még kényelmesebb. A Burgenland Cardnak köszönhetően mindössze 59 euróért számtalan kedvezményben részesülhetsz, és gondtalanul fedezheted fel az egész tartományt. Mintegy 100 kirándulóhely és 5 termálfürdő. Érvényes: 2016. március 31-ig.

További részletek: www.burgenland.info/card

Képek forrása: (c) Burgenland Tourismus/Peter Burgstaller

Ezt is szeretjük