Képek! Ilyen egy igazi roma hálószoba - Imádják a turisták
Kíváncsi vagy, hogyan éltek egykor a romák? Nézegess képeket egy igazán különleges múzeumról!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angliai Splanding mellett található Boswell Roma Múzeum nem egy olyan, hagyományos kiállítást tár a látogatók elé, ahol üvegvitrineken át, a kellő távolságot megtartva nyugtázhatják, mennyire sokat változott a világ. A múltat testközelbe hozó múzeum egy élet munkája, létrejötte a roma származású Gordon Boswell nevéhez köthető, aki feleségével karöltve kötelezte el magát az iránt, hogy családja történetét ne hagyja elveszni, emellett a hagyományos roma életformát és kultúrát is megismertesse a világgal.

Az egyedülálló relikviák - melyek között a karavánkocsiktól a régi dokumentumokon és fényképeken át a jövendőmondó sátorig számos különlegesség található - mesebeli atmoszférát teremtenek, a nosztalgikus hangulatot pedig csak fokozza az idős tulajdonos és egyben mesemondó, aki érdekes történetekkel, saját élményeivel és egykori tapasztalataival színesíti a látogatást. Nézd meg képeken a múzeumot!

 

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük