Bizarr lényt láthatsz a magyar barlang mélyén

Plusz 6 népszerű föld alatti hely az országban

Az aggteleki Baradla-barlangban megnézheted a Sárkányfejet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Aggteleki-karszt barlangrendszere az ország egyik legkülönlegesebb természeti csodája, nem véletlen, hogy az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Itt található hazánk egyik legszebb és legrégebben kutatott cseppkőbarlangja, a Baradla-barlang is, ahová naponta indulnak barlangtúrák.

Bejárása varázslatos és életre szóló élmény, így bátran célba veheted, ha programot keresel a hosszú hétvégére: ha felkeresed, olyan csodákat láthatsz, mint a Hangversenyterem, az Anyósnyelv, az Óriások terme vagy a Tigris, emellett pedig meggyőződhetsz arról is, hogy mint tisztességes barlang, ez is magáénak tudhat egy igazi sárkányt.

7 föld alatti hely az országban

Nézd meg a Baradla-barlang egyik legtöbbet fotózott látványosságát, a mélyén látható, furcsa Sárkányfejet, de van további hat tippünk arra az esetre is, ha más föld alatti csodákra vagy kíváncsi. Lapozd végig a galériát, és ismerd meg őket!

7 titokzatos föld alatti hely Magyarországon

Nézegess képeket!

Elolvasom

Még több kirándulóhely, ha már készülsz a hosszú hétvégére:

Még több sárkány?

A Szent György-hegy nemcsak bazaltorgonái miatt lehet érdekes: különös természeti jelenségei miatt egykor úgy tartották a helyiek, sárkányok élnek a gyomrában. Nézd meg a képeket, és tudd meg, miért!

Rejtélyes természeti jelenség az országban: furcsa lények élnek a hegy gyomrában?

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük