Képeken 2017 legjobb fürdőhelyei: elmondjuk, mivel érdemelték ki az elismerést

A strandszezon elmúltával is érdemes felkeresni őket.

ev furdoje cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyarország termálvízkészlete egyedülálló kincs. Hazánkban kétszáznál is több fürdő - köztük több mint 80 gyógyfürdő - található. Az Év Fürdője közönségszavazásnak már három éve célja, hogy ráirányítsa a figyelmet hazánk nagyszerű fürdőire és magára a fürdőzésre.

A szavazásban több mint 200 fürdő vett részt. Az Év Fürdője 2017 kategóriában 33 induló volt, az Év Feltörekvő Fürdői között 81 hely szerepelt, míg a Helyiek Kedvenc Fürdőjét 74 közül választották ki.

Az év fürdői

A szavazás szervezője, a termalfurdo.hu, Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja. A verseny a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával valósult meg. Összesen közel 167 000 szavazat érkezett. A szavazás június 1-től augusztus 31-ig tartott. Egy felhasználó mindhárom kategóriában voksolhatott, azonban egy kategóriában csak egy szavazatot adhatott le. A verseny kategóriáit hazánk rendkívül eltérő adottságokkal és lehetőségekkel rendelkező fürdői hívták életre. A besorolás a medencék száma, a település mérete és a fürdő ismertsége alapján készült. Mutatjuk a győztes helyeket, melyeket a hidegebb idő érkeztével is érdemes felkeresni.

Ezt is szeretjük