Tirol 8 legszebb sípályája, ahol nemcsak a síelés, de a panoráma is álom

A tiroli sípályák remek alkalmat nyújtanak arra, hogy az intenzív sportteljesítmény és a hegyek látványa által nyújtott élmény egyedülálló legyen.

Ausztria Tirol sípályák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ausztria megannyi csodával kápráztatja el az odalátogatót, hiszen számos látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget nyújt: a tavaszi barangolásoktól kezdve egészen az extrém hegyi sportokig mindenki megtalálja a számára kedves időtöltési formát.

Manapság a síelés hobbiszinten is hatalmas népszerűségnek örvend, noha mind a felszerelés, mind az utazás és a szállás elég borsos árat kóstál - mégis sokan vannak, akik az aktív pihenésnek ezt a formáját választják, és - nyaralás helyett - inkább erre gyűjtögetnek egész évben.

Tirol legszebb sípályái

Talán nincs semmi ahhoz fogható, mint a hegyek bűvöletében elsiklani a szemet gyönyörködtető, hófödte lankák között. A tiroli sípályák remek alkalmat nyújtanak arra, hogy az intenzív sportteljesítmény és a hegyek látványa által nyújtott élmény egyedülálló és varázslatos legyen. Ha még nem tudod, hova menj az idei téli szezonban, ismerd meg Tirol tartomány legszebb sípályáit!

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük