Tirol 8 legszebb sípályája, ahol nemcsak a síelés, de a panoráma is álom
A tiroli sípályák remek alkalmat nyújtanak arra, hogy az intenzív sportteljesítmény és a hegyek látványa által nyújtott élmény egyedülálló legyen.

st.anton
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ausztria megannyi csodával kápráztatja el az odalátogatót, hiszen számos látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget nyújt: a tavaszi barangolásoktól kezdve egészen az extrém hegyi sportokig mindenki megtalálja a számára kedves időtöltési formát.

Manapság a síelés hobbiszinten is hatalmas népszerűségnek örvend, noha mind a felszerelés, mind az utazás és a szállás elég borsos árat kóstál - mégis sokan vannak, akik az aktív pihenésnek ezt a formáját választják, és - nyaralás helyett - inkább erre gyűjtögetnek egész évben.

Tirol legszebb sípályái

Talán nincs semmi ahhoz fogható, mint a hegyek bűvöletében elsiklani a szemet gyönyörködtető, hófödte lankák között. A tiroli sípályák remek alkalmat nyújtanak arra, hogy az intenzív sportteljesítmény és a hegyek látványa által nyújtott élmény egyedülálló és varázslatos legyen. Ha még nem tudod, hova menj az idei téli szezonban, ismerd meg Tirol tartomány legszebb sípályáit!

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük