Keress kincset, nyerj ausztriai üdülést!(x)
Április lévén szép lassan felváltja a síbakancsot a kirándulóbakancs, a fehér lejtők átadják a helyet a zöld réteknek és turistautaknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kirándulók birtokba veszik a hegyeket, egyre több helyen akár kisgyerekekkel nekiindulva, kihasználva a szaporodó babakocsibarát túraútvonalakat. Éjszakázásra pedig a rengeteg családi szállodából és panzióból érdemes választani. A sportosabbak persze két keréken is nekivághatnak a környéknek. Most kincskereséssel egyhetes ausztriai üdülést nyerhetsz!

Stájerország északi részét egy gleccser, hatalmas hegycsúcsok, és zölden pompázó alpesi legelők jellemzik, míg délen lankás dombok és virágzó mezők csábítják a családi kirándulások szerelmeseit. Természetesen a két kerék kedvelői kerékpáron is felfedezhetik a vidéket. A gyerekszíveket várak vagy egy nyári szánkópálya dobogtatja meg.

Az Alsó-Ausztriát felkeresőknek számos kulturális és ínyenc élményben lehet része. Alsó-Ausztria nemcsak a legnagyobb osztrák szövetségi tartomány, egyben az ország történelmi középpontja is. Hihetetlenül sokszínű, csupa harmónia és csupa ellentét, a változatos üdülési formák és lehetőségek földje.

Sok üdülővendég meglepődve tapasztalja, milyen magas hegyek alakítják a táj képét a Mostviertel régióban. A Stájerország határán található hegyvidéknek minden kétséget kizáróan megvan a maga vad oldala: az Ötscher, Dürrenstein, Hochkar, Gippel és Göller hegycsúcsai igazán lenyűgöző látványt nyújtanak.

Irány a természet és a kalandok!

Varázslatos csúcshódítások, lélegzetelállító kilátások, kalandok és felüdülés a hegyekben: ez mind Ramsau am Dachstein régió! A klimatikus gyógyüdülőhely aktív kikapcsolódási lehetőségek egész sorával várja az üdülővendégeket. Az élményekben gazdag kirándulások közben az alpesi gazdaságok csábítanak pihenőre.

A falusi üdülés a vidéki életmód leghatékonyabb nagykövete. Legyen szó egy borospincében tett látogatásról, egy alpesi gazdaság felfedezéséről, egy vidám traktorozásról, a környék lóhátról történő megismeréséről vagy az istállóban történő segítségnyújtásról. Itt csak különleges szabadidős tevékenységek várják!

Kikapcsolódás az egész családnak

A Hotel Sonnenpark mindehhez tökéletes helyszínt biztosít! Családbarát szobák, teljes ellátás, Sonnentherme fürdőbelépők, fürdőköpenyhasználat felnőtteknek és gyerekeknek, babakocsi, különálló játszórész a babáknak és gyerekeknek, gyermekmegőrzés és számtalan szórakoztató program vár.

40 családi specialista tűzte ki célul Ausztria-szerte, hogy feledhetetlen üdülési élményeket garantáljon neked és az egész családodnak egyaránt. A family austria szálláshelyek között minden család megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó önellátó apartmanról vagy all inkluzív szállodáról.

Kulturális feltöltődésre vágysz?

Irány Salzburg, a világ színpada, az Alpok északi peremén, kristálytiszta vizű fürdőtavak, fejedelmi hegységek és nagyszerű sípályák közvetlen közelében. A Mozart-város egyedülálló barokk építészete, a kultúra és a természet csodás harmóniája már évszázadok óta bűvöli el a látogatókat.

Bővebb információ és nyereményjáték: www.austria.info/hu/kincskereses (%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1722889&banner=1722890&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük