3 megdöbbentő dolog, ami miatt Magyarországra jönnek külföldről: a plasztikától a szexig
Egyre inkább virágzik a szolgáltatások turizmusa. Íme!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van aki a Hortobágy szépségei, az Erős Pista, a gulyás vagy éppen a történelmi hangulatú városok miatt látogat hazánkba, de sokakat inkább a különféle szolgáltatások vonzanak ide.

Új megjelenés

Az utóbbi időben a plasztikai sebészet fénykorát éli, jóformán a természetes adottságok kezdenek a feledés homályába merülni. Országunk pedig ebből a szempontból igazi fellegvár lett, ugyanis nemcsak rengeteg plasztikai sebész praktizál hazánkban, de a külföldi árakhoz képest egészen olcsónak számít a helyi tarifa.

Ráadásul a hazai doktorok nagyon jól képzettek, vagyis a minőségi szolgáltatás szempontjából is vonzóak vagyunk a határon túliak számára. A szike által szépülni vágyók Magyarországon luxuskörülmények között pihenhetik ki a beavatkozás fáradalmait, anélkül, hogy nagyon mélyre kellene nyúlni a pénztárcájukban, így nem meglepő, hogy a plasztikát tekintve elöl szerepelünk a világranglétrán.

Szép mosoly

Az elmúlt néhány évben fellendült a fogorvospraxisok forgalma, ugyanis számtalan külföldi - elsősorban brit - előszeretettel látogat hazánkba fogászati beavatkozásra. Már-már nevetséges, hogy az útiköltséggel, a szállással és persze a kezeléssel együtt is megéri nekik az országba jönni, hiszen a külföldieknek a magyar árak jóformán aprópénznek számítanak.

A fogászati turizmus fellendüléséhez persze hozzátartozik az is, hogy nagyon jó szakemberek dolgoznak itthon, sőt, az is sokat nyom a latba, hogy rendkívül gyorsan dolgoznak, egy hét alatt jóformán egy egészen új fogsort képesek elkészíteni. Nem beszélve arról, hogy csaknem minden második kapualjban igazi fogászati luxusközpont található, így biztosan találnak olyan orvost, aki azonnal fogadni tudja őket, előzetes bejelentkezés nélkül.

Extra kényeztetés

Az európai viszonylatot tekintve sajnos Magyarország a szexturizmus terén is egészen kiemelkedő helyen szerepel. Sokszor azért látogatnak ide a külföldiek, hogy vágyaikat kielégíthessék, a másik fél viszont a jól jövedelmező, könnyen megszerezhető pénzt látja az üzletben.

Az országhatáron túliak gyakran ruccannak át hazánkba tiszavirág életű viszonyokat létesíteni, egyrészt azért, mert ebből a szempontból is nagyon alacsony a helyi díjszabás, másrészt a magyar lányok szépsége világhírű, ahogy az is, hogy sokan sok mindent hajlandóak bevállalni. Kíváncsi vagy, még mit gondolnak rólunk a külföldiek? Íme, négy sajnálatos sztereotípia a magyar turistákról.

Mit gondolsz arról, hogy a külföldiek ezek miatt látogatnak hozzánk?

Ezt is szeretjük