Azt hitték, már nem él! Borzasztó tréfát űztek a One Direction énekesével

Nagyon ízléstelen áprilisi tréfának lehettek tanúi tegnap a twitterezők.

Zayn Malik azon fiatal hírességek közé tartozik, akiknek sokszor keltik halálhírét, persze mindig alaptalanul. Általában nem köthető alkalomhoz a kacsa megjelenése, sokszor egyszerűen szórakozásból terjesztik a hazugságot az interneten.

Tegnap azonban - annak ellenére, hogy április 1-je volt - minden eddiginél komolyabban vették a rajongók a One Direction énekesének eltávozásáról szóló híreket.

Csúnya tréfa

Már hétfő este szárnyra kelt a pletyka, miszerint elhunyt Zayn Malik, a One Direction 21 éves énekese. A rosszindulatú hoax nagy sebességgel terjedt az internetezők körében - annak ellenére, hogy a rajongók már fel vannak vértezve az ilyen álhírek ellen -, többen komolyan vették.

Több rajongó ugyanis gondolt egyet, és elkezdte felduzzasztani a Twitteren a "ripzaynmalik", vagyis "nyugodj békében, Zayn Malik" hashtaggel ellátott bejegyzések számát, amelynek eredménye az lett, hogy a topik kedden már a legaktívabbak között szerepelt.

Sokan bedőltek a rosszízű tréfának, nem gondoltak rá, hogy április 1-je van, és ezért érdemes lenne utánajárni a hírnek a közösségi oldalakon kívüli csatornákon is. Gondolkodás nélkül posztoltak a topikba, tovább növelve ezzel annak népszerűségét.

"Ti mind betegek vagytok!"

Miután a rajongók jó része tökéletes alanynak bizonyult az ízléstelen áprilisi tréfához, megjelentek azok a fanok is, akik átláttak a szitán, és nem féltek beolvasni alaptalanul pánikoló vagy éppen a helyzetet élvező társaiknak. Volt, aki azt üzente a hozzászólóknak, hogy "ti mind betegek vagytok", mások pedig arra hívták fel a figyelmet, hogy az áprilisi tréfának a mókáról kellene szólnia, nem a rossz hírek generálásáról.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sokan rávilágítottak, hogy teljesen mindegy, hogy híres, vagy sem, egy emberi lényről van szó, akinek a halálán viccelődni egyenesen "gusztustalan húzás". Zayn Malik egyelőre nem kommentálta az ízléstelen áprilisi tréfát.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük