Lebukott! Újabb titokra derült fény a színész életében
A részletek
Zac Efron védi a magánéletét, ám drogfüggősége után most újabb titka lepleződött le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zac Efron komoly hullámvölgyön van túl, de úgy tűnik, most a legtöbb téren kezd helyrerázódni az élete.

Ismét a karrierjére koncentrál, és a szerelem is rátalált: a sztár ismét korábbi barátnőjével, Lily Collinsszal randizik.

Újra együtt

Zac Efront és Lily Collinst rövid időn belül másodszor látják együtt, és a legutóbbi alkalommal már kéz a kézben kapták lencsevégre őket a lesifotósok. A High School Musical 26 éves sztárja és Phil Collins 24 éves lánya korábban már alkottak egy párt, és most úgy tűnik, újra egymásra találtak.

Zac és Lily 2012-ben randizgattak, majd pár hónap után elváltak útjaik. Kapcsolatukat védték a nyilvánosságtól, ezért a szakítás körülményeit homály fedi. Most, egy hónappal azután, hogy kiderült, Zac megküzdött a drogokkal, újra összejöttek, és Lily támogatja régi-új barátját a felépülésben.

A színész egyébként is azon van, hogy sínre tegye az életét: beiratkozott egy rehabilitációs központba, és a sikeres kezelés után újra a karrierjére összpontosít. Az elmúlt napokban történtek pedig azt bizonyítják, hogy a szerelmi élete is virágzik.

Nem volt sok barátnője

Annak ellenére, hogy Zac Efron évek óta az egyik legnépszerűbb pasi a fiatal sztárok körében, nem élt kicsapongó életmódot, és csak néhány barátnője volt. A 26 éves sztár a komoly kapcsolatok híve, és ez meg is látszik a múltján. Sokáig volt együtt a High School Musical-béli partnerével, Vanessa Hudgensszal, valamint egyszer hírbe hozták Teresa Palmerrel, de ezen kívül nem a csajozós sztorijaitól hangos a média.

Lily Collinsban méltó társra lelt: a 24 éves színésznő sem arról híres, hogy egymás után fogyasztja el a pasikat. Mindössze néhány szerelme volt, akik közül az Alkonyat-filmek 21 éves vérfarkasa, Taylor Lautner a leghíresebb. 

Ezt is szeretjük