Nem akarta, hogy kiderüljön! Elvonóra jár a tinik kedvence
Sötét titokról hullt le a lepel: a High School Musicallel ismertté vált Zac Efron drogfüggővé vált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zac Efron hosszú ideig sikeresen elrejtette a nyilvánosság elől, hogy drogfüggő, és elvonókúrára szorul.

 Most azonban, amikor már túl van a nehezén, lehullt a lepel a színész titkáról.

Azt hitték, alkoholfüggő

Zac Efron egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, aminek kapcsán olyan hír kelt szárnyra, hogy alkoholproblémái vannak. Most azonban kiderült, hogy nem az itallal akadtak gondjai, hanem a kábítószerrel, és néhány hónappal ezelőtt elvonókúrán esett át.

A színész az év elején közös filmet kezdett forgatni Seth Rogennel, és a bajok állítólag ekkor kezdődtek.

A függőség a munkájára is kihatott, mert többször előfordult, hogy nem jelent meg a forgatáson. Zac és környezete rájött, hogy ez így nem mehet tovább, és titokban elvonóra küldték a hírességet.

Efronnak ráadásul nem is a könnyű drogokkal kellett megküzdenie: olyan szereket használt, mint az extasy és a kokain - utóbbinak teljesen a rabjává vált. 

Már jól van

A rajongókat sokkolta a minap nyilvánosságra került hír, és sokan nem is értették, hogyan lehetséges, hogy a visszafogott, félénknek tűnő és visszahúzódó sztár ilyen ügyekbe keveredett. Erre valószínűleg az a válasz, hogy az elvonóhoz hasonlóan Zac a partikat is ügyesen titokban tartotta, és nem kerültek nyilvánosságra a botrányos éjszakák.

A színész bennfentesek és ismerősök szerint már jól van, és a lehetőségekhez képest összeszedte magát. Leállt a bulizással is, és úgy tervezi, mostantól minden erejével a munkájára, a filmekre és a színészkedésre koncentrál majd.

Ezt is szeretjük