Hasznos újdonságot vezet be a YouTube: már Magyarországon is elérhető
Mostantól még könnyebben csemegézhetsz kedvenc zeneszámaidból, előadóidból és videóidból.

tancol 1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

YouTube Slágerlisták névvel indított útjára a legnagyobb videómegosztó portál egy új, egyben nagyon hasznos funkciót, melynek köszönhetően még szerethetőbb, még felhasználóbarátabb lett.

A slágerlisták már Magyarországon is elérhetőek, céljuk, hogy a netezők egy helyen megtalálják a legnépszerűbb zeneszámok, előadók, zenei videók, illetve a legfelkapottabb videók ranglistáit.

Mit tud a YouTube újdonsága?

Összesen négyféle YouTube-slágerlista közül lehet választani, melyek az internetezők tartózkodási helye szerint, országonként és globálisan is elérhető. A listák hetente frissülnek, kivéve a Felkapott topik, amin naponta több újdonság feltűnik. De nézzük a pontos listákat:

A Legnépszerűbb zeneszámok lista szemlélteti legjobban, hogy az emberek milyen zenei tartalmakat hallgatnak, illetve hogy az előadók hogyan használják a YouTube-ot zenéjük megosztására.

A lista kiemeli, hogy hány megtekintést ért el egy zeneszám a videómegosztón;  a megtekintésszámot összesítve kiszámolja az adott zeneszám összes hivatalos verziója által elért megtekintésszámot -beleértve a hivatalos zenei videót, a hivatalos zeneszámot tartalmazó rajongói videókat, valamint a dalszövegvideókat.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Legnépszerűbb előadók felsorolásban megtalálhatók az aktuális hét legfelkapottabb előadói. Az előadók kiemelése az összes megjelent lemezük által elért teljes megtekintésszám alapján történik: a hivatalos videoklippel, a hivatalos zeneszámot tartalmazó, felhasználók által készített videókkal, a hivatalos élő előadásokkal, a remixekkel, a dalszövegvideókkal, az albumon megjelent zeneszámokkal és az együttműködésekkel együtt.

A Legnépszerűbb zenei videók felsorakoztatja a legnézettebb klipeket.

A Felkapott videók listája, ahogy említettük, naponta többször frissül, hogy kiemelje a felhasználók által legkedveltebb és legnézettebb új zenéket. Magyarán azonnali visszajelzést ad az internetezők zenei ízléséről.

Valaki kiszúrta a Google utcaképén, hogy a fotós autónak társasága akadt

Főként a nagyvárosok lakói találkozhattak már a Google szokatlan, a tetején furcsa felszerelést cipelő Street View járműveivel, melyekből több tucatot is bevethetnek egy-egy nagyobb környék felderítéséhez. Az egyik járgányuk egy szép napon éppen a japán Kumagi körzetében fényképezett, amikor egy kíváncsi idegen kiszúrta magának. Készülj, mert nehéz lesz kibírnod nevetés nélkül!

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük