Ilyen volt, ilyen ma Wolf Kati: szuperkoncert vasárnap Budapesten
November 20-án este a Ram Colosseumban hallhatod 2011 legjobb női hangját!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Wolf Kati, az X-Faktor kétgyermekes anyukája szédületes gyorsasággal tört be a hazai zenei világba és a hallgatók szívébe. A Szerelem, miért múlsz? című dalát a közönség és a rádiók is imádták. Kevesen tudják, hogy 1981-ben ő volt az a bájos szőke kislány, aki Vuk főcímdalát, a Fürge rókalábak kezdetű slágert felénekelte.

1981-ben
Az X-faktor válogatóján
Wolf Kati ma

Az X-faktor óta pályája meredeken ível felfelé, Kati ősszel egy országos turné keretében adja elő legújabb dalát és többi nagy slágerét. Bulizz Wolf Kati élő nagykoncertjén 2011. november 20-án vasárnap este, a RaM Colosseum nagyszínpadán!

Wolf Kati nagykoncert

Az első X-Faktor népszerű énekesnője óriási lendülettel, fáradhatatlanul dolgozott új lemezanyagán az elmúlt hónapokban és a végeredmény is bizonyítja: nem hiába! Fantasztikus dalok születtek és Kati ismét csodálatosan énekel.

2011 Legjobb hazai női előadója

2011 Legjobb hazai női előadójának is megválasztott énekesnő új albumára 16 felvétel került fel, amit hamarosan lemezbemutató koncertjén mutat be közönségének.

Sokszínű albumot készítettünk

"Öröm volt elkészíteni ezt a lemezt, hiszen mindegyik dalát nagyon erősnek érzem. Sokszínű albumot készítettünk, büszke vagyok arra, hogy rengeteg tehetséges és elismert alkotóval dolgozhattam együtt. Az album megkoronázása a november 20-i lemezbemutató nagykoncertem lesz Budapesten a RaM Colosseumban, mellyel egy nagy álmom fog teljesülni." - Wolf Kati

Wolf Kati nagykoncert
Helyszín: RaM Colosseum, 1133 Budapest, Kárpát utca 23-25.
Időpont: 2011. november 20. 20 óra
Jegy: Jegyedet itt válthatod meg!
Ezt is szeretjük