Vona Gábor ismét megmutatta a dolgos oldalát

Álruhában járta az országot

A politikus Facebook-oldalán tette közzé a képeket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jobbik elnöke, Vona Gábor Facebook-oldalán tette közzé azokat a képeket, amelyek elvileg álruhás országjárása alatt készültek. A politikus már korábban is kipróbálta a hétköznapi emberek életét: akkor pincérkedett, majd közmunkásnak állt.

Most a recski település egyik konyháján segédkezett, valamint Mátraballán idős embereknek szállította házhoz az ételt. A politikus a bevásárlásban és a tűzifahordásban is részt vett.

Azonban a képek közzé tételével éppen a dolog lényege veszett el, vagyis az önzetlen segítségnyújtás. Facebook-oldalán is igencsak megosztotta az embereket: voltak, akik elismerésüket fejezték ki, míg mások élesen bírálták, vagy kérdéseket vetettek fel neki.

- Ez a kampány nekem sem tetszik, életükben nem csináltak fizikai melót, nem a saját pénzükből adják ezeket az adományokat - csak pózolnak a fotós előtt! Nem más pénzével kell dicsekedni! - írta az egyik hozzászóló.

Ügynökként tevékenykedett

A jobbikos képviselő politikai karrierje előtt ügynökként dolgozott. Nem ő az egyetlen, aki szokatlan szakmát űzött. Nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük