Mit jelent, ha a volt pasiddal álmodsz? Ez állhat a háttérben
Vajon miért jelenik meg még mindig az expasi az álmaidban? Több válasz is lehetséges.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs a közelben semmilyen hozzá kapcsolódó évforduló, nappal már nem is gondolsz rá, éjszaka mégis kísért a volt szerelmed?

Nézd meg, mi válthatja ki az expasiról szóló álmokat - elmondjuk a leggyakoribb okokat.

Nyitott kérdések

Az, hogy még nem zártad le magadban a múltat, kézenfekvő magyarázat arra, ha sokszor a volt barátoddal álmodsz. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy még mindig szerelmes vagy, de valamilyen érzelmet még kivált belőled - ez lehet akár harag vagy sértettség is, annyi biztos, hogy még vannak elvarratlan szálak.

Lehet, hogy nem is tudatosul benned nap közben, hogy foglalkoztat a dolog, és talán már megtanultad szabályozni, mi jár a fejedben, de ha elnyomod az expasival kapcsolatos gondolataidat, éjszaka valószínűleg utat törnek maguknak álmok formájában.

Bármennyire nehéz vagy fájdalmas lehet, érdemes tisztáznod magadban, hogy mik azok a kérdések, amelyek nyitva maradtak a szakításkor, hogy teljes mértékben lezárhasd a múltat, és továbbléphess - valószínűleg a róla szóló álmok mennyisége is csökkenni fog.

Ismerős helyzet

A tudatalatti egy nagyon összetett rendszer, amely képes elővenni egy rég elfeledettnek hitt emléket, és összerakni egy friss élménnyel, egészen abszurd formákban. Nem kizárt, hogy a közelmúltban átéltél valami olyat, amit annak idején a volt szerelmeddel is, és ez magyarázza a furcsa álmot.

Lehet, hogy nap közben átfutott az agyadon az exed, és ezt talán észre sem vetted, de a tudatalattid később kiragadta a gondolatfoszlányt. Ha már nem érzel semmit a pasi iránt, és nincsenek tisztázatlan ügyeitek sem, nagy valószínűséggel valami ilyesmiről lesz szó.

Visszatérő álmok

Ha nemcsak a volt pasi személye, de a szituáció is megegyezik a legtöbb vele kapcsolatos álomban, a srác valószínűleg olyan mély nyomot hagyott benned, ami hosszú időn keresztül meghatározó lesz számodra. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagy túl rajta, még csak azt sem, hogy maradtak elvarratlan szálak, mindössze annyi az egész, hogy nagy hatással volt rád mint ember.

Ha ébredés után nem kavarognak benned az érzelmek, hanem egyszerűen tudomásul veszed, hogy a srác megint előjött az álmodban, feltehetően erről van szó, hiszen ebben az esetben már közömbös vagy a személye iránt.

Ezt is szeretjük