Élete legfélelmetesebb pillanatát vette videóra a férfi: csak a vihart akarta lefilmezni
Nagyon kevés emberrel történik ilyen esemény: egy életre meghatározó marad.

vihar
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a 38 éves Daniel Modol úgy döntött, hogy kamerájával megörökít egy házától távol kialakuló égi háborút, még nem tudta, hogy élete legsokkolóbb élményében lesz része.

Úgy érezte, biztonságban van a teraszán, a norvégiai Aust-Agderben. Szándéka szerint gyönyörű villámokat fotózott volna a viharokkal sűrűn tarkított Gjerstadban, a természet azonban mást is tartogatott számára.

Átértékelte az életét

A fotózás közben egyszer csak mintegy öt méterre odavágott egy villám Daniel kertjébe. Nagy krátert hagyott maga után, és a férfi úgy megdöbbent és megrémült, hogy nem volt ideje az eseményt lefotózni, de az utóhatásokat rögzítette. Persze azonnal visszamenekült a házába, ahol szintén károkat fedezett fel, amelyeket a villám okozott. A mennyezeti ventilátora például teljesen kisült a konnektornál, de Daniel is úgy értékelte, hogy ez kicsi ár ahhoz képest, amilyen tragédia történhetett volna.

Nézd meg a videón, mit élhetett át az ember, aki az esemény után újraértékelte az életét.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük