Viktoriánus kori konyha bújt meg a pincében: véletlenül fedezték fel házfelújításkor

Fantasztikus régiségeket őrző, érintetlen helyiségre bukkantak a házban: egy viktoriánus kori konyhára.

Viktoriánus kori konyha a pincében
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Házfelújításkor sok minden előkerülhet a pincéből. Egy nagy doboznyi, rég elfelejtett játék, tucatnyi porosodó magazin vagy egy régi állólámpa, amit az előző tulajnak nem volt szíve kidobni. Arra viszont senki sem gondolna, hogy egy jókora, felszerelt, viktoriánus kori konyha bukkan elő az egyik zárt ajtó mögül.

A különleges meglepetés egy észak-walesi házban bújt meg hosszú-hosszú időn át, melyet a 19. század legelején építettek egy 1794-ben leégett épület helyére. Az idők során egymás után több família, a Griffiths, a Kenyon, a Roberts, és a Palmer család lakta. Archie Graham-Parker és felesége 2011-ben jutottak a házhoz Archie apjától. 

Viktoriánus kori konyha a pincében

A különleges meglepetésként előkerült helyiségben valóságos időutazás lehetett belépni, és mivel a helyet azóta látogathatóvá tették, már az érdeklődő turisták számára is különleges élményt adhat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük