Viktoriánus kori konyha bújt meg a pincében: véletlenül fedezték fel házfelújításkor

Fantasztikus régiségeket őrző, érintetlen helyiségre bukkantak a házban: egy viktoriánus kori konyhára.

covkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Házfelújításkor sok minden előkerülhet a pincéből. Egy nagy doboznyi, rég elfelejtett játék, tucatnyi porosodó magazin vagy egy régi állólámpa, amit az előző tulajnak nem volt szíve kidobni. Arra viszont senki sem gondolna, hogy egy jókora, felszerelt, viktoriánus kori konyha bukkan elő az egyik zárt ajtó mögül.

A különleges meglepetés egy észak-walesi házban bújt meg hosszú-hosszú időn át, melyet a 19. század legelején építettek egy 1794-ben leégett épület helyére. Az idők során egymás után több família, a Griffiths, a Kenyon, a Roberts, és a Palmer család lakta. Archie Graham-Parker és felesége 2011-ben jutottak a házhoz Archie apjától. 

Viktoriánus kori konyha a pincében

A különleges meglepetésként előkerült helyiségben valóságos időutazás lehetett belépni, és mivel a helyet azóta látogathatóvá tették, már az érdeklődő turisták számára is különleges élményt adhat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük