Nyertes Zsuzsa nagyon megszerette a pénzt
Te mihez kezdenél ekkora vagyonnal?
A Vidám Színpad színésznője már a bevásárlóközpontokban van. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa körül csütörtökön dől a lé, ugyanis Ray Cooney fergeteges vígjátékában bizonyít a színésznő, számos ismert és elismert művész mellett a Vidám Színpadon.

A miniszter félrelép című nagysikerű mű írójának alakjai az óbudai EuroCenter színháztermében kelnek életre, ahol megtudhatjuk, Nyertesnek vajon mekkora vagyonra fáj a foga - persze csak a mű szerint.

Nyertes Zsuzsát legutóbb a Celeb vagyok, ments ki innen! című televíziós műsorban láthatta a közönség. A művésznő azonban ahogy hazajött a legforróbb kontinensről, már neki is látott színészi teendőinek, és hamarosan elkezdte próbálni a neki szánt szerepet. A tőle megszokott humorral és szakmai komolysággal egy olyan társultban, melynek a neve szinte mindenki számára ismerősen cseng.

Színházi bemutató a bevásárlóközpontban

A Vidám Színpad nemrég, nagyjából egy hónapja kezdte el hivatalosan is a 2014-2015 évadbeli működését, melynek első premierdarabja a december 18-án bemutatásra kerülő Dől a lé, avagy pénz áll a házhoz című vígjáték. A bevásárlóközpont minden előnyét kihasználva - ingyenes parkolás, kényelmes moziszékek - élvezheti a közönség Götz Anna, Nyertes Zsuzsa, Beleznay Endre, Straub Dezső, Harsányi Gábor és Fogarassy András játékát.

Az intézmény mellett a szerző neve is abszolút említésre méltó. Ray Cooney darabjai több ezer színházi és filmes rendezőt ihlettek már meg a világon mindenfelé. Számunkra ezek közül leginkább a Kern András főszereplésével forgatott A miniszter félrelép című komédia lehet a legismertebb. Aki emlékszik a filmre, tudhatja is, milyen szituációkkal számolhat.

Az alaptörténet

A történet szerint Henry Perkins kishivatalnok egyik nap a várva várt sajtos-fűszervajas szendvicse helyett egy nagy köteg pénzt talál a táskájában. Az első ámulatból felocsúdva pedig elkezdi tervezgetni, vajon mit is kezd majd a szó szerint piszkosul hatalmas összeggel. Öröme azonban nem lehet felhőtlen, hiszen a nagy vagyon már-már ijesztően sok embert vonz.

A korábban tisztes kispolgári életet élő ember megtanul hazudni, miközben olyan helyzetekbe keveredik, amilyeneket azelőtt csak filmeken látott. Henry körül megjelenik a maffia, a rendőrség, korrupt hivatalnokok és haszonleső rokonok, hogy csak párat említsünk. Megkezdődik a hajsza a pénzért, és a végén már senki se tudja majd, hogy önmaga kicsoda, pláne azt, hogy melyik táskában van a pénz.

A vígjáték elkötelezett hívei

A Vidám Színpad nem titkolt célja, hogy minél többször csaljon mosolyt a közönség arcára, mindezt mozitermes kivitelben. Bár a kólát és a chipset egyáltalán nem díjazzák az alkotók, a helyszínen szinte minden olyan, mint bármelyik modern filmszínházban.

A bevásárlóközpontban működő színházunkkal szeretnék közelebb hozni a mosolyt, a vidámságot a mindennapi emberhez, aki nem győzi esténként koptatni a plázák padlóit. A kényelmes székek mellett pedig nemcsak te, de az autód is biztos helyen pihenhet az előadás alatt az ingyenes a parkolóban.

Dől a lé, avagy pénz áll a házhoz
Helyszín: Vidám Színpad, EuroCenter színházterme
Bemutató: 2014. december 18.
A darab jegyárai: 2800 forint, 3400 forint, 3600 forint
Ezt is szeretjük