Borzalmas vadvilágfotók kerültek elő: annyira rosszak, hogy már jók
Sorra kerülnek elő igazi gyöngyszemek az önjelölt vadvilágfotósok műveiből.

vadvilág fotózás vicces
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a legnemesebb teremtményekről is lehet borzalmas képeket készíteni, melyeket a lelkes, gyakran amatőr fotósok nem győznek megosztani a nyilvánosság előtt.

A Crap Wildlife Photography Facebook-csoportot hobbi és profi fotósok borzalmas vagy balul sikerült vadvilágképeire kíváncsi publikum számára hozták létre, és meglepően nagy az érdeklődés irántuk.

Vicces természetfotók

- Ebbe a csoportba olyan képeket várunk, amik nem épp úgy sikerültek, ahogy tervezted. Akár levágtad a képről a galamb fejét, akár a tökéletes kompozícióból kiugrándozott egy maki, és neked már csak a farka végét sikerült lencsevégre kapni - áll a humoros oldal közleményében.

Gyakran az emberek túl komolyan veszik az élet minden mozzanatát, és a tökéletességre, elismerésre hajtanak, miközben az apró, humoros jelenetek sokak számára már csak bosszúságot, újabb kudarcot jelentenek. Ezeknek a valójában röhejes pillanatoknak az értékeit idézi fel az ötletes csoport, ahova mindennap friss képeket küldenek be - bemutatjuk a legviccesebbeket.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: BoredPanda, Crap Wildlife Photography / Facebook, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük