Az arcát akarta a szájmaszkra nyomtatni - Nem úgy sikerült, ahogy elképzelte
A járvány miatt a mindennapok része lett a szájmaszk. Vannak, akik ezt szerették volna kicsit feldobni.

GettyImages-1209612439
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy évvel ezelőtt még talán senki nem tudta volna elképzelni, hogy nemcsak az egészségügyi dolgozók, hanem minden ember hétköznapjainak része lesz a szájmaszk. A vírus elleni védekezés egyik fontos eleme ma már szinte kiegészítővé vált, sokan az önkifejezés egyik eszközeként is használják.

A maszk olyannyira meghatározó lett a mindennapi megjelenés szempontjából, hogy már egyes divatházak is próbálkoznak dizájner darabokkal, de vannak, akik otthon is kísérleteznek, hogy a lehető legegyedibb módon takarják el a szájukat és orrukat a mindennapok során.

Egyszerre viccesek és bizarrak ezek az arcmaszkok

A különböző mintás maszkok mellett megjelent egy új trend, már ami a díszítést illeti: sokan megelégelték, hogy a fél arcukat kitakarja a viselet, ezért úgy döntöttek, hogy mindenképp megmutatják a világnak azt, ami alatta rejtőzik. Gyakran azért is választják ezt a megoldást, mert az okostelefonok arcfelismerő funkcióját így próbálják kijátszani. Sok cég már nemcsak pólókra, hanem maszkokra is készít lenyomatokat, az emberek pedig előszeretettel rendelnek olyat, amin a fél arcuk látható. Ez viszont sokszor egészen vicces pillanatokat eredményez, hiszen nem mindig olyan az eredmény, mint amire számítottak.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük