Kinézett az ablakon, és halálra rémült: különös szempár bámult vissza rá
Ezek az állatok pont úgy néznek ki, mintha képesek lennének leigázni a várost egy láncfűrésszel.

fuggony-ablak
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmek készítői általában három alapvető elemet vetnek be, ha azt szeretnék, hogy egy karakter ijesztő legyen: vagy természetfeletti, misztikus képességet kap a szereplő, vagy valamilyen veszélyes pszichiátriai zavarral küzd, vagy agresszív fellépés társul az erős fizikumához. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek az emberekben a való életben is rémületet keltenek.

Mind jól ismerjük az ablakon át meredten bámuló alak vagy épp egy sötétben világító szempár képét, melyek láttán még a legbátrabbaknak is meginog a merészsége. Ezek a jelenetek cseppet sem viccesek akkor, ha a valóságban tapasztalod meg őket, kivéve akkor, ha nem egy gyanús ember, hanem egy cuki állat produkálja a mozivászonra illő akciót.

Veszélyesnek tűnő állatok

A Bored Panda arra kérte a felhasználókat, hogy töltsenek fel olyan képeket, amelyek ártatlan, de fenyegető fellépésű állatokról készültek. A felvételek létrejöttének körülményeit a legtöbb esetben homály fedi, de ez most nem is érdekes, hiszen a lényeg a végeredmény: mintha egy izgalmas thriller képkockáit alkották volna újra az állatok. Nagyon vicces fotók következnek!

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

Ezt is szeretjük