Kiakadt a lány szelfijén az internet: miért ilyen vékonyak a lábai?
Ilyen vékony lábakat csak Photoshoppal lehetne készíteni, de ezen a képen semmit nem szerkesztettek.

szelfi
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marisol egy átlagos fiatal lány, aki aktív a közösségi oldalakon, és gyakran oszt meg divattal kapcsolatos bejegyzéseket. Legutóbbi szelfijének lényege is a ruha volt, amit visel, de a twitterezők a két képen valami egészen mást vettek észre, és a poszt villámgyorsan elterjedt.

Az internetezők nem tudtak napirendre térni afelett, hogy a lány lábai mennyire vékonyak, és a legtöbben meg sem nyitották a képeket, és a poszt szövegét sem olvasták el - hiszen, ha így tettek volna, azonnal rájöttek volna, hogy csak becsapta őket a saját szemük, és optikai illúzió áldozatai lettek.

Marisol ugyanis leírta, hogy ruháján kombinálta a vízszintes és a függőleges csíkokat - itt már sejthető lenne az igazság, ami akkor végérvényesen kiderül, ha az ember rákattint a képekre, és meglátja a cipőt. A netezők nem vették észre, hogy a lány fekete nadrágot visel, melynek szárán a háttérhez hasonló árnyalatú függőleges csík van, és az, amit emiatt két nagyon vékony lábnak néztek, valójában csak egy, teljesen normális méretű láb. Hamar mém lett a fotóból, kattints a képekre a nagyobb méretért!

Nem egyedi eset az ilyen optikai csalódás, két évvel ezelőtt az Instagramon okozott fejtörést a felhasználóknak szintén egy lány, ugyancsak a lábával. Az illúziónak mi is bedőltünk, és el sem tudtuk képzelni, hogy vajon mitől olyan elképesztően fényes a bőre a térdétől felfelé, amíg ő maga el nem mondta, hogy a lábai nem csillognak, mindössze fehér festékpöttyök és -csíkok vannak rajtuk.

Még több optikai illúzió

Ha szívesen nézegetnél még hasonlóan elgondolkodtató, többféleképpen is értelmezhető képeket, itt megtalálod, amit keresel.

Ezt is szeretjük