Itt hallhatod élőben az X-Faktor győztesét! Vastag Csaba-koncert
November 18-án az Alcatraz Clubban lép fel Vastag Csaba a Fánk zenekarral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csabát az első X-faktorban ismerhette meg a közönség. A tehetséges énekes 2011. december 19-én nyerte meg a műsor döntőjét. Azóta két lemezt adott ki és rengeteget koncertezik országszerte. Legközelebb a budapesti Alcatraz Clubban hallhatod november 18-án este.

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Vastag Csaba élő koncertje a Fánk zenekarral

Vastag Csaba, bár korábban már szerepelt a Popdarálóban, színdarabokban, musicalekben, az igazi áttörést mégis az X-Faktor hozta meg számára, ahol Nagy Feró mentoráltjaként lépett a színpadra a 25 év felettiek csapatában. Kétségtelen, hogy rajongótáborát többségében tinilányok alkotják, hiszen Csabát a tehetség mellett igencsak sármos külsővel áldotta meg a sors - és a színpadi életben ez sem elhanyagolható szempont.

2010-ben jelent meg Az első X - 10 dal az élő showból című koncertalbuma, 2011-ben pedig A második X - 10 új felvétel című stúdióalbum került a boltok polcaira. Az X-faktor óta rendszeresen ad kisebb-nagyobb koncerteket, szerte az országban.

Fánk zenekar

A Fánk zenészei nem ismeretlenek a budapesti klubéletben. A zenekar korábban Pub néven zenélte végig 1997-óta az összes olyan klubot, ahol a minőségi élőzene teret kaphatott.

A csapat felállása azóta gyakorlatilag változatlan, a szoros összetartás az azonos zenei ízlésen kívül az erős baráti kötelékeknek is köszönhető. A Fánk zenéje az acid jazz, hip-hop, soul és disco stíluselemeit elegyíti, melynek végeredménye a jól táncolható, könnyed de egyben dögös bulizene: a FUNK!

Vastag Csaba élő koncertje a Fánk zenekarral
Helyszín: Alcatraz Club, 1072 Budapest, VII. kerület, Nyár utca 1.
Időpont: 2011. november 18. 20 óra
Jegy: 3900 forint
Jegyrendelés és információ: E-mail: rendezvenyek@ymail.com, Tel.: 30/727-2950
Ezt is szeretjük