Most napos az idő, de meddig tart ki?
Mi lesz a hétvégén?
Most éppen süt a nap, de meddig tart ki a nyár, mire lehet számítani a hétvégén?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerdán sem kímélt minket az idő, de a nyár úgy néz ki, visszatért. A viharos szél, a felhőszakadások és a jégeső is jellemző volt egyes országrészekben. De mi lesz a hétvégén?

A csütörtök napos idő várható, ám délután ismét eső jöhet. Főként a Dunántúl déli részén és az Alföldön kell számítani viharos széllökésekre, jégre és felhőszakadásra. Délen akár 90 kilométer/óra erejű szélre is számítani lehet a meteorológiai szolgálat szerint. Hajnalra alaposan lehűl a hőmérséklet, egyes helyeken 11, máshol 17 fokra van kilátás. Csütörtök napközben 21-28 fokos hőmérséklet várható.

Péntekre még tovább hűl az idő, ekkor már csak 24 fok várható. Továbbra is számítani kell esőre és erős szélre, az ég borult lesz. Ez szombaton is változatlan marad, csak vasárnapra lesz kellemesebb, napos idő, ekkor akár 30 fok is lehet, csapadékra pedig a hétvége utolsó napján nem kell számítani.

A jövő hét elején visszatérnek a felhők és hétfőn ismét számolni kell esővel. Ez ugyanakkor már 30 fok közeli hőmérséklettel párosul. Keddre süthet ki újra a nap, és innentől talán már valóban nyáriasan alakulhat az idő.

Ezt is szeretjük