Valódi jazz-rock hangulat a Dürer Kertben!

Február 2-án

Igényes élőzenére vágysz? Szívesen meghallgatnál egy tehetséges zenészekből álló bandát?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dürer Kert azon pompás szórakozóhelyek egyike, ahol a hét szinte minden napján igényes zenét hallgathatsz a szabad ég alatt. Bár a téli hónapokban a szabadtéri szórakozás lehetősége nem annyira kecsegtető, a műsor ilyenkor is folytatódik a Dürer Kert Kistermében. 2011. február 2-án például a Mű-Hely esték keretein belül az Smárton trió lesz a vendég.

Mű-Hely esték a Dürer Kertben

2010. áprilisa óta minden szerdán Mű-Hely esték zajlanak a Dürer Kertben. Talán emlékszel még az Almássy téren működő Mű-Hely klubra, ahol a szervezők nem egyszerűen csak zenekarokat léptettek fel, hanem azon is dolgoztak, hogy zenészeket összehozzák és közös alkotómunkára inspirálják.

Ez a szellemiség él tovább a Dürer Kertben tartott Mű-Hely estéken is. Itt újra teret adnak annak az élő zeneiskolának, ahol a jó kis zenekarok közösen muzsikálnak elismert nagy zenészekkel, és ahol több generáció tanulhat egymástól. Az est elsősorban nem egyedi produkciókat kíván reflektorfénybe helyezni, hanem klubesteknek, találkozásoknak ad teret.

Smárton trió február 2-án

Február 2-án a Mű-Hely vendége egy igazán ígéretes zenekar lesz. Az Smárton trió zenéje izgalmasan ötvözi a jazz zenei gondolkodását és igényességét a rock lendületével és erejével.

Így jó eséllyel minden hallgató megtalálja kedvenc számát - és fordítva, minden szám rajongóra talál. A zenekar tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén diplomáztak 2004-ben.

Repertoárjukat Sütő Márton szerzeményei és sajátos feldolgozások alkotják. Eddig két lemezük jelent meg: a Még nem tudom 2006-ban, és a Smárton trió + 1 2008 végén. A koncertkezdés este kilenckor lesz - de nyolctól már élőzenét hallgathatsz -, a koncert után pedig free jam kifulladásig!

Helyszín: Dürer Kert
Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
Időpont: 2011. február 2. 21:00
Jegyár: A belépés ingyenes, de támogatói jegy vásárlásával segítheted a Mű-Hely programok megvalósulását.

Kép forrása: http://www.smartontrio.com/

Ezt is szeretjük