Álarcos szuperhősért rajonganak egy városban: az önjelölt bűnüldöző hadat üzent a gyilkosoknak

Egy igazi, hús-vér szuperhős hadat üzent a gonosztevőknek, mindent elkövet, hogy megvédje az ártatlan emberek életét.

fut a bűnöző

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ShadowVision névre hallgató "szuperhős" minden erejével szülővárosának lakóit védelmezi. A Facebook-oldalának már több ezer rajongója van, ahol feltöltötte dokumentációit a különböző bűnüldözői akcióiról. 

Természetesen legtöbb képén egyszerűen csak ő szerepel álcájául szolgáló fekete jelmezében. Ugyan valódi kiléte ismeretlen, ShadowVision missziója, hogy védelmezze az Arkansas megyei Little Rock város lakóit a gyilkosoktól, erőszaktevőktől. Ahogy ő mondaná, még a saját életét is feláldozná, hogy megmenthessen egy ártatlan embert.

Nyomoz a gyilkos után

Azt az illetőt, akit most gőzerővel keres az önjelölt bűnüldöző, háromrendbeli késes gyilkosságért és erőszakos támadásokért körözik. Feltehetően felfegyverzett és veszélyes lehet, de még ez sem tántorítja el az álarcos hőst a céljától. 

shadowvision
Fotó: Real Life Superhero ShadowVision / Facebook

- Tudom, hogy a késelő gyilkos is olvassa az oldalamat. Úgyhogy ezt veheted fenyegetésnek is, ha megtalállak, megmutatom, mit szoktam csinálni a sorozatgyilkosokkal. Rád vadászok - írta Facebook-oldalára

Úgy tartják, ShadowVision Little Rock utcáit járva már többször megakadályozott fegyveres rablást, és két sorozatgyilkost is elkapott - noha a helyi lap, az Arkansas Times ezt nem tudta igazolni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Eddig gyalogvást rótta az utcákat, most már valamilyen járműre gyűjt, hogy még hatékonyabban őrködhessen szeretett városa felett. Persze nem mindenki ért egyet a bűnüldöző módszereivel, sőt, egyesek kétségbe vonták hitelességét is, mert pénzgyűjtést szervezett az új kocsijára. De a rejtélyes igazságtevő kijelentette, hogy csak és kizárólag azért kell neki, hogy gyorsabban tudjon közlekedni, ami mindenkinek az érdekében áll. 

Ez történne, ha Batman hétköznapi ember volna: nagyon vicces képek

Senkinek sem kell bemutatni a denevérembert, de mivel tölti legszívesebben szabadidejét?

Ez történne, ha Batman hétköznapi ember volna: nagyon vicces képek

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Cikken belüli kép forrása: Real Life Superhero ShadowVision / Facebook, ajánlókép forrása:   Real Life Superhero ShadowVision / Facebook,  borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük