Milyen utcában laktok? Ilyen energiákat vonz be a neve az életetekbe

A számmisztika segítségével megtudhatod, hogy milyen hatással van a lakhelyed az életedre.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint az egyes betűk más-más energiákat képviselnek, ezért az utca neve is, amely szintén betűkből tevődik össze, meghatározója lehet az ember életének. A számmisztika segítségével megtudhatod, a te utcád neve miként befolyásolja sorsod. Az utcád nevéhez tartozó számérték megállapításához a lenti listát kell alapul venned. Részletesen ismertetjük, hogyan számolj.

A számolás menete

Írd le a papírra az utca nevét, így nem kell fejben betűznöd. Mindegyik betűje egy-egy számnak felel meg, annak, amely mellett a listában szerepel. A hosszú magánhangzók rövidnek számítanak, a kettős betűket pedig szedd elemeikre!

Ha a számokat összeadod, majd ugyanezt megteszed a kapott eredmény jegyeivel is mindaddig, amíg egyjegyű vagy mesterszám nem lesz az eredményed, akkor megtudod a végső számértéket. Akkor értél mesterszámhoz, ha a részeredményed 11, 22 vagy 33.

Példa: a Petőfi út száma - PETŐFI ÚT=8+5+4+12+8+1+3+2=43; 4+3=7.

1 = A; J; S
2 = B; K; T
3 = C; L; U
4 = D; M; V
5 = E; N; W
6 = F; O; X
7 = G; P; Y
8 = H; Q; Z
9= I; R

1-es

Az 1-es szám rendkívül energikusnak számít, éppen ezért az adott utca különösen inspiráló lehet a számodra, ha azért költöztél ide, hogy új életet kezdj. Alkalmas környezetet jelenthet arra, hogy új ötletek pattanjanak ki a fejedből, függetlenné és eltökéltté tehet téged. Az egyetlen hátránya az, hogy ezt a kirobbanó energiát olykor zavarónak is érzékelheted, és nyugtalanná tehet.

2-es

A 2-es szám a megértés, valamint az együttműködés helyére utal. Ebben az utcában irigylésre méltó kapcsolatot alakíthatsz ki a szomszédokkal, de ideális lehet arra is, hogy a családoddal költözz ide, hiszen egymás meghallgatására és segítésére ösztönöz. Ha nem vagy kifejezetten társasági típus, ez a hely megtaníthat arra, hogyan nyiss mások felé.

3-as

A 3-as számértékű utca az állandó nyüzsgést hozhatja el az életedbe. Ezen a helyen nem annyira a csend és a nyugalom határozhatja meg az életedet, hanem sokkal inkább a pörgés és a folytonos új élmények. Amennyiben bujkál benned valamiféle művészi hajlam, itt nagyon jól kibontakoztathatod, hiszen mindig történhet valami, ami hatást gyakorol rád.

4-es

A 4-es szám a stabilitást, a tartósságot szimbolizálja, ezért ez az utca abban az esetben ideális lakóhely a számodra, ha nemcsak átmenetileg húzod meg magad itt, hanem hosszú távon tervezel maradni. Amennyiben az utóbbi áll fenn, itt meglelheted azt a harmóniát és a nyugalmat, amire vágysz, és tökéletes helyszínt jelenthet a családalapításhoz is.

5-ös

Az 5-ös számú utca teret enged a kalandvágynak és a világ felfedezésének. Ha friss szerelmesekként költöztök ide, akkor a szenvedélyetek csak még erősebbé válhat, de ha már régebb óta alkottok párt, akkor segíthet a tűz megőrzésében. Mivel száma szerint az utcátok a kalandok helye is, ezen a helyen eseménydús mindennapokkal számolhatsz.

6-os

A 6-os a szerelem, valamint az elköteleződés, illetve a harmónia száma, így amennyiben szingli vagy, itt lakva hamar megtalálhatod a párodat, ugyanakkor vonzó lakhely lehet friss házasként és kisgyermekkel is, hiszen megnyugtató légkörével biztonságot ébreszt benned. Ebben az utcában minden feltétel adott lehet ahhoz, hogy boldog, szeretetteljes családi életet éljetek.

7-es

A 7-es szám a spiritualitás száma, itt alkalmad nyílhat elvonulni, és remek helyszín lehet az önvizsgálatra. Kizárhatsz minden olyan tényezőt, ami meggátolhatná, hogy lelked mélyére láss. Amennyiben nem vagy társasági típus, hanem inkább az egyedüllétet kedveled, ez a hely akkor kiváltképp elnyerheti tetszésed, mivel csendes, nyugalmas, és jó értelemben véve eseménytelen terület lehet az utcád.

8-as

A 8-as a bőség száma, valamint a lélek, a szellem és az anyagiak egyensúlyáé is. Ezen a helyen összehangolhatod a céljaidat a pénzügyeiddel, és nemcsak a pénzeddel bánhatsz ügyesen, hanem módot találhatsz a szellemi és a lelki fejlődésedre is. Segít rátalálni önmagadra, és tudatosítani azokat a dolgokat, amelyek révén közelebb kerülhetsz a vágyaid megvalósításához és a sikerhez.

9-es

A 9-es az elengedés, egyben az önzetlenség száma is. Ez a hely alkalmas lehet arra, hogy számot vess a múltaddal, hiszen segít megszabadulni a nyomasztó emlékektől, akár egy fájdalmas szakítás, válás feldolgozásában is. Ezen felül a 9-es segít a múltbéli tapasztalatokból tanulni, és ezúttal mindent jól csinálni. Ebben az utcában képessé válhatsz az élet rossz dolgai helyett a jóra koncentrálni, és fejlesztheted segítőkészséged.

11-es mesterszám

Az 1-es is energikus szám, de a 11-es valóságos energiabombát jelent. Olyan mértékű lendületet szívhatsz magadba, amitől csak úgy szárnyalhatsz. Ez a hely ösztönözhet arra, hogy folyamatosan új ötletekkel állj elő, ami különösen előnyös, ha kreatív szakmában dolgozol. Mindezek révén az önbizalmad is megerősödhet, és nem riadsz vissza az időnkénti változásoktól sem.

22-es mesterszám

A 22-es számú utca abban segít neked, hogy képessé válj hinni magadban. Hinni a döntéseid helytállóságában, felépíteni egy egészséges mértékű önbizalmat, lerombolni a gátlásokat. A 22-es pozitív, nagyon szerencsés utcanévszám. Hamar megérezheted, illetve megérezhetted ide költözve, hogy előnyödre változtál. Ha eddig nem ébredtél rá, most bizonyára szembetűnően másnak érzed régi énedhez képest mostani önmagad.

33-as mesterszám

A 33-as idilli lakóhelyet jelent, ugyanis ez a szám derűt és vidámságot hordoz, és hoz be életedbe. Ezt a helyet valószínűleg csupa pozitív energia lengi be, a lakói nemcsak családon belül tartanak össze, hanem ha szükséges, képesek egyesíteni is az erőiket. Nem zárkóznak el attól, hogy segítsék egymást, és ettől igazi közösségi szellem alakulhat ki itt. A pozitív energiák, az összetartás hozzásegít a boldogsághoz.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük