10 látványos illúzió az utcáról, amiről a járókelők nem tudják levenni a szemüket

Mindenki csodálattal nézi ezeket az utcai festményeket.

Utcai festmények
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Olykor a legváratlanabb helyeken bukkan fel a művészet, hogy egy kis színt csempésszen a monoton hétköznapokba, és talán épp ezeken a szokatlan helyeken van rá a legnagyobb szükség.

Egy szürke, piszkos fal, egy csúnya kábelesszekrény vagy egy sivár trafóház nem sokat ad hozzá a környezetéhez, sőt inkább csak lehangolóbbá teszi azt. Erre talált kreatív és látványos megoldást a Falko One néven alkotó utcai művész, kinek munkái életet leheltek a legkopárabb utcába is.

Látványos utcai festmények

A dél-afrikai művész olyan jeleneteket fest kopár felületekre, amelyek belesimulnak a környezetükbe, és kiegészítik azt, bámulatos illúziókat létrehozva ezzel. Nem csodáljuk, hogy a járókelők és az internetezők is odavannak a munkáiért: nézz meg közülük néhányat!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük