Hátborzongató dolgot titkol a NASA a Holdról? Már évtizedek óta tudhatnak róla
Vajon semmi sem igaz abból, amit eddig hittél?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alexander Scserbakov és Mihail Vaszin szovjet tudósok az 1970-es években érdekes elmélettel álltak elő: kutatásaik alapján arra jutottak, hogy a Hold valójában egy mesterségesen létrehozott égitest, mely belül üreges, és különböző műszereket vagy a túléléshez szükséges dolgokat tartalmaz.

Bár a NASA soha nem foglalt állást az elmélettel kapcsolatban, azt még ők is beismerték, hogy a Hold a külsejétől befelé haladva egyre kevésbé tömör. Scserbakov és Vaszil feltevésüket arra alapozták, hogy a Hold krátereinek nagy része ugyanazon a helyen van, keletkezésük ideje pedig nagyjából ugyanakkorra tehető. Úgy vélték, hogy az esetleges többi kátyút valakik, valamikor korrigálhatták egy cementhez hasonló anyaggal.

A szovjet tudósok nem zárták ki azt sem, hogy az égitestnek látszó létesítmény valójában egy űrhajó vagy egy megfigyelőállomás, ahol ismeretlenek nem tisztázott céllal kísérleteket végeznek. Szerintük még az is előfordulhat, hogy a legénység már nem is él, ám a fejlett műszerek még mindig üzemeltetik a Holdat.

Alexander Scserbakovnak és Mihail Vaszinnek meggyőződése volt, hogy a Holdat egy rendkívül fejlett idegen civilizáció hozta létre néhány milliárd évvel ezelőtt. Különböző tibeti krónikákból és bibliai feljegyzésekből indultak ki, amelyekből kiderül, hogy az özönvíz idején az égen még nem volt ott a Hold.

A legszebb magyar naplementék

Érdekes látni, hogy ugyanaz a jelenség mennyire sokszínű tud lenni az ország különböző pontjain.

Ezt is szeretjük