Különleges barátságai miatt lett TikTok-sztár ez a férfi: egy oroszlán a legjobb cimborája
Elképesztő közelségből látjuk a gyönyörű oroszlánt és meghitt kapcsolatát a TikTok-sztárral.

GettyImages-549101021
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shandor Larenty közel tízmillió követővel rendelkezik TikTokon. Ez nem is meglepő, hiszen olyan videókat készít, amikkel nem mindennapi látványoknak lehetünk szemtanúi. Elképesztő közelségből filmez le egzotikus vadállatokat, de a legszebb, hogy bemutatja, milyen közeli kapcsolatban áll ezekkel a lényekkel. 

Dél-Afrikában, Johannesburgban egy szafariparkban dolgozik ezekkel az állatokkal, és úgy látszik, nagyon jó viszonyt ápol velük. TikTok-videóiban láthatjuk őt zsiráffal, szurikátával, leopárddal, vízilóval, nőstény és hím oroszlánnal is.

Egy oroszlán a legjobb cimborája

A videón először a három hónapos kölyköt láthatjuk: mintha csak Szimba elevenedne meg. Még a mancsai és a léptei is emlékeztetnek gyerekkorunk egyik kedvenc mesefigurájára. Aztán pedig már a felnőtt oroszlánt láthatjuk (hasonlóképpen az Oroszlánkirályban is hirtelen váltásban ismerhettük meg a gyerekből felnőtté lett Szimbát). Lenyűgöző a változás és az állat szépsége, méltósága.

@shandorlarenty Time really flies when you’re having fun! George 🧡🦁 #shandorlarenty #georgethelion #wildlife #love #safari #southafrica ♬ When We Were Younger - Tokio Hotel

Ha valaki gondolkodott volna valaha azon, milyen lehet Pumba az Oroszlánkirályból élőben, akkor nem kell tovább fantáziálnia, hanem közelről láthatja videóban a varacskos disznót: vagy legalábbis a kölyökverzióját. A videót elnézve Pumba személyiségéhez igencsak passzol az állat játékos, vidám természete. 

@shandorlarenty Meet Pumba! I feel like my life is turning into the real lion king 😅😂 #pumbathewarthog #shandorlarenty #safari #wildlife #southafrica ♬ original sound - DoYouRemember?! 📺

 

 

Gyönyörű képeken mutatta be az oroszlánok világát a fotós

Tekintély, magabiztosság, erő - így lehetne legjobban jellemezni a brit fotós képein szereplő nagymacskákat.

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük