Zseniális módon rejtették el testi hibáikat ezek az emberek: a tetoválásoknak olykor csodás ereje van
Kifejezetten utálták hegeiket vagy anyajegyüket ezek az emberek, de egy ötletes tetoválás sokat segített, hogy elfogadják őket.

tetoválások-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberi test sokszor olyan régi fájdalmak és küzdelmek nyomait is magán viseli, amikre jobb lenne egyáltalán nem emlékezni, de a nagyobb, sötétebb anyajegyekre is gyakran szépséghibaként tekintenek.

Gyakran az idő sem képes begyógyítani ezeket a sebeket, ám ma már nagyon ötletes módon lehet őket elrejteni - vagy éppen átalakítani olyanná, amire már sokkal jobb érzés ránézni.

A tetoválások gyógyító ereje

Sokan kissé negatívan állnak a tetoválásokhoz, hiszen vagy nem látják értelmét a bőrre varrt mintáknak, vagy nem tudják elképzelni, hogyan is fog mutatni idősebb korban. Számukra jó példák lehetnek a „gyógyító” tetoválások, amik bár semmilyen egészségügyi előnnyel nem járnak, olyan önbizalomlöketet adhatnak viselőinek, hogy akár az egész életükre pozitív hatással lehet.

A siker technikái - Jegyek korlátozott számban!

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra vendége ezúttal Alföldi Róbert lesz, akivel segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Képek forrása: Instagram)

Ezt is szeretjük