10 fotó a világ csodás tájairól: ezeket a képeket mindenkinek látnia kellene

A művészek egy része tájképek fotózásán keresztül kalauzol el másokat a világ különleges pontjaira.

tajkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megszámlálhatatlan érdekes és értékes látnivaló van a földön, melyeket akkor is lehetetlen egytől egyig bejárni, ha az ember az egész életét csak utazással tölti. Szerencsére egyre több gyönyörű tájkép áll a rendelkezésünkre, így, ha másként nem is, ezek segítségével legalább bepillantást nyerhetünk a távoli csodák világába.

Az AGORA fotóapp időről időre tematikus pályázatokat hirdet, amelyekre a megadott témában várják a képeket. Október végén indult versenyükön a #Landscape volt a kulcsszó, tehát ezúttal a tájképeké volt a főszerep.

A felhívásra több mint 25 ezer nevezés érkezett, és már zajlik a szavazás, az eredményhirdetésre pedig december 19-én kerül majd sor. Nézz meg most tízet a legesélyesebb felvételek közül!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük