Ez a 2 legrosszabb szőrtelenítési mód: a szakértő elmondja, mit csinálj helyettük
A fiatal bőrt is óvni kell. Így teheted ezt meg szőrtelenítés idején!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már számos különböző szőrtelenítő módszer és készítmény létezik, ám nem mindegyik ugyanolyan biztonságos, és nem hoznak egyforma eredményt.

Tinédzserkorban különösen figyelned kell rá, hogy a megfelelő eszközt és eljárást válaszd, hogy a későbbiekben se legyen gondod ezzel. Íme, szakértőnk Tugyi Márta kozmetikus tanácsai!

Otthoni szőrtelenítés

Nem feltétlenül kell kozmetikushoz fordulnod, ha szeretnél megszabadulni a szőrszálaktól a lábadon vagy egyéb helyeken, otthon is elvégezheted a műveletet.

Ám ha ezt az opciót választod, a bőröd védelme érdekében fontos, hogy a lehető legtöbbet megtudd a témáról, mielőtt belevágsz.

Gondoltad volna például, hogy a borotva és a szőrtelenítő krémek használata nem ajánlott, különösen nem fiatalkorban?

Ha kíváncsi vagy, ennek mi az oka, és milyen módszerek léteznek, amiket helyettük kipróbálhatsz, nézd végig az alábbi videót, amelyen a kozmetikus lát el néhány hasznos információval és tanáccsal a biztonságos és hatékony szőrtelenítést illetően.

Szőrtelenítés utáni bőrnyugtatók

Mindegy, milyen módszerrel szőrtelenítesz, az érintett területet mindig érdemes utókezelni valamilyen bőrnyugtatóval. Mutatunk néhány természetes szert.

Ezt is szeretjük