4 dolog, amiért tényleg jó egyedül lenni: ezeket sírod majd vissza, ha bepasizol
A szinglilétnek megvannak a maga előnyei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az embernek mindig az kell, amije pont nincs meg, ez a párkapcsolatokra is igaz. Ha együtt vagy egy sráccal, biztos, hogy hiányolni fogod a szabadidőt, ha viszont egyedül vagy, akkor arra vágysz, hogy legyen valakid.

Pedig a szinglilétnek is megvannak a maga előnyei, megmutatjuk, hogy melyek ezek.

Több időd jut a barátokra

A szociális élet sokszor háttérbe szorul, ha valakinek pasija van. Különösen a kezdeti rózsaszín köd idején, amikor a napi 24 óra is kevésnek tűnik a kedves mellett. Nem állítjuk, hogy egy párkapcsolatban a barátokra nem jut elég idő, de egy pasi mellett sokkal nehezebb a programokat úgy szervezni, hogy se ő, se a csajok ne érezzék a hiányodat.

Nem beszélve arról, hogy mindenkinek szüksége van egy kis személyes térre is, ezt az időt azonban hajlamos az ember mások kedvéért feláldozni. Tehát, ha éppen nincs kedvesed, akkor használd ki az utolsó másodpercig az idődet!

Élhetsz a hobbidnak

A szabadidő egyet jelent azzal, hogy mélyebben beleáshatod magad a kedvenc hobbidba, legyen az festés, éneklés, tánc, keresztrejtvényfejtés vagy bármi más. Nem kell magadtól megvonni az erre szánt időt csak azért, mert más azt szeretné, hogy vele legyél.

Bejössz a pasinak

Tipikus jelei vannak annak, ha egy srác érdeklődik irántad. Ha bármelyikkel találkozol, érdemes résen lenni.

Ha sportolsz, akkor az edzések számát is megnövelheted, vagy akár olyan időpontot is kereshetsz, ami jobban beleillik a napirendedbe, hiszen csak magadhoz kell igazodnod.

Flörtölhetsz

Jól hangzik, hogy annyi időt szánhatsz a barátokra és a sportra, amennyit akarsz, de azért nem szabad elfelejteni azt sem, hogy szingliként akárkivel flörtbe elegyedhetsz, méghozzá anélkül, hogy ennek kínos következményei lennének. Úgy lehet igazán jót bulizni, ha közben nem kell attól tartanod, hogy esetleg a párod féltékenységi jelentet rendez.

Márpedig flörtölni, ismerkedni jó, ezért érdemes kihasználni a kínálkozó alkalmat, hiszen ki tudja, mennyi ideig leszel egyedül. Talán pont egy ilyen buli alkalmával esel szerelembe.

Önmagad kényeztetése

Ha sok a szabadidőd, akkor annyit áldozol belőle a saját magad kényeztetésére, amennyit csak szeretnél.

Tanulj sminkelni

Ha egyedül vagy, akkor akár tanulásra is fordíthatod az időd. Persze itt most nem a tankönyvi megoldásra gondolunk, hanem például arra, hogyan kell a zsírost bőrt sminkelni.

Kedvedre ülhetsz a tévé és számítógép előtt, végre befejezheted azt a könyvet, ami már jó ideje porosodik az éjjeliszekrényen, vagy elmehetsz végre megnézni egy jó kis romantikus filmet, amire nem biztos, hogy egy pasi elkísérne. És ez csak néhány példa, ezeken kívül is bármit megtehetsz.

Ezt is szeretjük