2011 szilveszter: a legőrültebb bulik Budapesten
Búcsúztasd 2011-et a legjobb szilveszteri bulikban a fővárosban. Zene, tánc és pezsgő kifulladásig!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha már nem hoznak lázba a házibulik, akkor válaszd a szórakozóhelyek, sportcsarnokok vagy éppen a belváros kínálatát! Fergeteges partikkal, remek előadókkal és sok-sok pezsgővel várnak mindehol.

Symbol Szilveszter

A Symbol étterem négyfogásos vacsorával vár téged is szilveszter napján. A fogások alatt hangulatos élőzenével szórakoztat Csermer Bogi és Sebestyén Áron, majd az este további részében az elektronikus zene legjobbjaira rophatod reggelig: a Compact Disco, DJ Gomes és DJ Toto Jr. gondoskodik a jó hangulatról. Sőt, meglepetésként Bernáth Imre, a Cique du Soleil művésze is bemutatót tart.

Bulizz Fenyő Miklóssal!

Idén rendhagyó módon nem a karácsonyt követő napon kerül megrendezésre a szokásos téli Fenyő-buli. Mr. Rock and Roll újított: szilveszter napján lepi meg közönségét egy fergeteges koncerttel, ami tele lesz humorral, vidámsággal, de természetesen nem maradhat el a megszokott hangzás és látvány sem. Ha szeretnél egy igazán jót bulizni az év utolsó napján, együtt táncolni és énekelni a Csókkirály-t a többi rajongóval, neked is ott a helyed a Syma csarnokban.

Soundrack szilveszter az A38-on

Palotai vs. Ludmilla, Irie Maffia Dj Set, Dj Mira, Dj Juhász Laci és sokan mások várnak szilveszterkor az A38 hajón! A legsúlyosabb, legvidámabb, leglazább, legelszálltabb éjszaka a legjobb és legmenőbb hazai lemezlovasaival, élükön Palotaival, akik erre az éjszakára féltve őrzött legékesebb hangzó gyémántjaikat is előveszik, és a közönségükbe küldik azoknak hatalmas örömére és gyógyulására.

Szilveszteri házibuli a Kobuciban

Maszkura egyszerűen nem bír elszakadni a Kobucitól! A Tücsökraj Pesti nők című klipjét a Kobuci kertben forgatta, a klubban pedig azóta is fel-felbukkannak a zenészek, persze szigorúan inkognitóban. A szilvesztert viszont már - stílusosan - zenéléssel töltik a fiúk: este nyolctól hajnalig házibuli hangulatban mulatnak a vendégekkel, 23 órakor pedig koncertet is adnak, és együtt ünneplik az újévet a Kobucival és természetesen veled is.

Az éjszakában

A szabad ég alatt is eltöltheted az év utolsó napját, ugyanis odakint is számtalan remek program vár a fővárosban. A Duna korzón szemtanúja lehetsz az újév egyik legszebb tűzijátékának, de ne hagyd ki a belváros legjobb buli helyszíneit sem; a Nyugati téren, az Oktogonnál és a Vörösmarty téren is bulival, koncertekkel és hihetetlenül jó társasággal várnak!

Te már tudod hol töltöd a szilvesztert?

Ezt is szeretjük