Te hol szoktál szilveszterkor ünnepelni?

Ezt árulja el a személyiségedről

Szilveszterezési szokásaid árulkodóbbak, mint gondolnád.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szilvesztert mindenki megünnepli, az is, aki annyira nem is rajong érte. Utóbbi esetben általában az szokott lenni a "nemszeretem" indoka, hogy a szilveszter egy kötelező buli, ami emiatt nem is sikerülhet igazán jól. Pedig nem is olyan nehéz ráhangolódni, csak az a fontos, hogy önmagad ismeretének függvényében válassz szilveszteri mulatságot, és akkor már te is várni fogod az év utolsó estéjét.

Alább ebben próbálunk meg segíteni, hogy neked is élmény legyen a szilveszter!

Szilveszter nagy baráti társasággal

Nyitott, közvetlen személyiség vagy. Ha imádod, amikor sok ember, különösen sok jó barát vesz körül, és az ilyen alkalmakkor különös izgalom és aktivitás vesz erőt rajtad, akkor idén is mindenképpen hívd össze a társaságot szilveszterkor. A helyszín neked szinte mindegy, így az otthonod, egy étterem vagy egy fürdő is szóba jöhet, a lényeg, hogy ott legyenek azok az emberek, akik miatt bármikor nekiindulsz a városnak.

Szilveszter a hegyekben vagy a trópusokon, igazán vagányoknak

Kalandvágyó személyiség vagy. Te sem vagy az az otthon ülős típus, de a koncertek nyüzsgése helyett a természet és a szokatlan helyszínek azok, ahol jól érzed magad. Bérelj ki egy kulcsos házat, vagy nézz ki egy olcsó repjegyet valamely egzotikus vidékre, és szervezz két-háromnapos túrát a mostani szilveszterre. Ha a trópusi hangulatra vágysz, most repülőjegyre sem kell költened, hiszen Budapest egyik élményfürdője kihagyhatatlan szilveszteri programmal vár minden érdeklődőt.

Varázslatos csobbanás az újévbe!

Szokatlan helyszínen, páratlan élményekkel köszöntheted az újévet, ha hazánk egyik legnagyobb élménybirodalmát, az Aquaworld Resort Budapest****superior Hotel és Élményfürdőt választod! Itt ugyanis szilveszteri Aqua Partyt szerveznek: tengerpartot idéző környezetben akrobaták, tűzzsonglőrök, lézershow, óévbúcsúztató szaunaszeánszok bűvölik el az ünneplőket a szállodához tartozó Aquaworld vízibirodalomban.

Ha már eleged van az átlagos szilveszterekből, cseréld báli ruhádat fürdőruhára!

Szilveszter nyüzsgő szórakozóhelyen, koncerten

Nyughatatlan, extrovertált személyiség vagy. Ha sohasem férsz a bőrödbe és mindig történnie kell valaminek, hogy ne unatkozz, akkor a karácsonyi családi napok nyugalma után a szilvesztert te legszívesebben egy szórakozóhelyen vagy koncerten töltöd, ahol az egyik kedvenc együttesed is fellép.

A szilveszteri csapatodba idén csak olyanokat hívj, akik lépést tudnak veled tartani, és akkor nem lesz baj a bulival!

Szilveszter szűk körben, házibuliban

Tűzhely személyiség vagy, akinek a család és a szoros barátok jelentik az élet értelmét. A nyugalmat szereted, és az otthon kényelmét, ezért ne fáraszd magad kaotikus koncertekkel, téli túrákkal csak azért, mert mások ezeket a bulikat keresik. Főzz valami finomat, töltsd fel az éléskamrát jó borokkal, és hívd meg a számodra fontos és értékes embereket, akikkel végre lesz alkalmatok együtt elkölteni egy pazar vacsorát, és beszélgethettek egy jót.

Szilveszter egyedül, az otthon kényelmében

Lázadó személyiség vagy, aki a saját feje után megy. Szereted a nyüzsgést, ahogy a nyugalmat is, de mindig önállóan döntesz. Ha a barátaid hívnak szilveszterezni, de neked nincs kedved, mert hideg van, és ilyenkor mindenki megbolondul, akkor kerek perec megmondod, te bizony otthon maradsz. Búslakodásról persze ilyenkor sincs szó, beteszed a kedvenc filmjeidet, és átadod magad a kuckózás kényelmének.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük