Döbbenetes dolgot filmezett le a férfi! Amit a videón látsz, arra nincsenek szavak
A világhírű épület ezen oldalát csak kevesen ismerik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

James Kingston egy városi felfedező, aki nemrégiben olyan kalandra vállakozott, amilyenre csak kevesen mernének.

A férfi megmászta az Eiffel-tornyot, és az egész akciót videóra vette, majd a felvételt feltöltötte a YouTube-ra, és részletes beszámolót is mellékelt. Olvasd el az izgalmas sztorit, majd nézd meg a videót a történet alatt!

Ilyen volt megmászni az Eiffel-tornyot

"Az Eiffel-torony már egy jó ideje a céljaim közé tartozott" - olvasható a videó leírásában. "Az A-terv az volt, hogy jegyet vásárolunk a második szintre, és kimászunk az egyik lépcsőháznál. Ez azonnal megbukott, mert túl sokan voltak. Nem igazán volt B-tervünk, ezért úgy döntöttünk, egyenesen a földről mászunk fel az oldalára, és meglátjuk, mi történik.

Hajnali egykor kezdtünk mászni, épphogy elkerülve a biztonságiakat - akik inkább tűntek a francia hadsereg tagjainak az egyenruhájuk és hatalmas fegyvereik miatt -, és kikerültük a biztonsági kamerák végtelennek tűnő sorát. Amikor úgy 20 méter magasban voltunk, rájöttünk, hogy túl vagyunk a legkockázatosabb részen. Úgy tűnt, a torony egész éjszakára a miénk.

Miután lassan felmásztunk a torony szerkezetén, végre elértük a legfelső szintet, ami teljesen ki volt világítva. Valószínűleg itt kellett volna megállnunk, de a kíváncsiságom erősebb volt. Lassan kinyitottam az ajtót, és abban a pillanatban meghallottam, hogy valaki egy adóvevőn franciául beszél. Világos volt, hogy kiszúrtak, úgyhogy egy kicsit lejjebb mentünk, és találtunk néhány lyukat, ahol - más választásunk nem lévén - elbújhattunk.

Teltek az órák, a biztonságiak fel-le mászkáltak, és a torony összes világítását felkapcsolták, miközben kerestek minket. Végül kihunytak a fények, a torony újra a miénk volt, vártuk a napkeltét. Újabb néhány óra múlva dolgozók és turisták kezdték megtölteni a lifteket.

Reggel kilenc körül megint észrevettek minket, ezért lemásztunk, és találkoztunk a biztonságiakkal. Megbilincseltek, és bevittek a rendőrségre, ahol kikérdeztek, majd körülbelül hat óra múlva vádemelés nélkül elengedtek - azt meg kellett ígérnem, hogy három évig nem mászom fel a toronyra. Most már hivatalosan is kipipálhatom az Eiffel-tornyot a listámon."

Ezt is szeretjük