Nagy, éves előrejelzés

Újévi horoszkóp

Új esztendő, új kihívások, új lehetőségek, új szerelmek. Tudd meg, a csillagok állása alapján mi vár rád a 2011-es évben!

A csillagok állása idén is új helyzeteket teremt. Nem kell félni a változástól, mert, ha mérlegeled döntéseid, akkor biztosan minden rendben lesz az új élethelyzetben is.

Tudd meg, mit ígér számodra a bolygók állása, és mire számíthatsz a 2011-es esztendőben! Netán előléptetésre, pihenésre, sok munkára vagy mindent elsöprő szerelemre? Cikkünkből kiderül!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Számodra 2010 tele volt nagy lehetőségekkel és kihívásokkal, melyeknek legtöbbjével éltél is. Első volt a munka, és csak azután jött a család, a szórakozás. Az új évben azonban próbálj meg a magánéletedre jobban figyelni. Hidd el, a szakmai sikerek megvárnak, viszont párkapcsolatod rámehet a munkád miatti állandó vitákra. Ha jelenlegi pároddal tervezed a jövőt, akkor próbálj változtatni, és megmentheted a kapcsolatotokat, sőt, újabb szintre léphettek. Viszont abban az esetben, ha elválnak útjaitok, az év végén számíthatsz rá, hogy valaki már a küszöbön fog toporogni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Az óév problémáktól terhes volt. Sok volt a stressz a munkahelyeden, és nem tudtál arra sem időt szakítani, hogy kitombold magad a barátokkal. Idén fordul a kocka. Bár a munka még így is sok megerőltetéssel fog járni, nyáron learathatod a gyümölcsét. A nagy hévben pedig megismersz valakit, akinek hála a fellegekben jársz majd. Nyiss az emberek felé, és olyan személyiségeket ismerhetsz meg, akik meghatározóak lehetnek életed további részében!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Mind a munka, mind a párkapcsolat terén olyan új kihívások várnak, melyeket eddig nem láttál tisztán, de most egyszerre minden világosnak tűnik. Most, hogy a ködfátyol fellibbent, megijedsz, mert pont a közepébe cseppentél az egész szituációnak. De ne izgulj, az ellentétes helyzetek megoldásában jól fogsz dönteni, csak hallgass a szívedre, és hidd el, egy csapásra minden megoldódik. Ugyanez vonatkozik párkapcsolatodra is. Ne törődj a józan ésszel, hagyd, hogy a szerelem a felhőkbe repítsen.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az energiatartalékaid már a végüket járják, így nem ártana, ha egy kis időt tényleg csak magadra szentelnél az év elején. Ha ügyesen sakkozol, most olyan jól jöhetsz ki a helyzetből, hogy zavartalanul kikapcsolódhatsz. Sőt, ha nyitva tartod a szemed, ugyanitt megtalálhatsz valakit, akit eddig csak néztél, de nem láttál. Épp itt az idő, hogy a kezedbe vedd a saját sorsod, és változtass rajta. A lehetőségek megtalálnak, csak merj rájuk bólintani.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Amin 2010-ben keményen dolgoztál, annak most fogod learatni a gyümölcsét. Siker vár az élet minden területén, úgyhogy használd ki, hogy minden az öledbe hullik. Ne törődj azokkal, akik irigykednek rád, mert jócskán megdolgoztál ezért az évért. Valószínű, hogy egy hozzád közel álló személy pontosan emiatt a sok szerencse miatt áskálódni kezd ellened. De, ha okos vagy, nem törődsz vele, és végül ő is belátja, hogy tévedett.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Eddig inkább hallgattál, ha valami nem tetszett, de ennek most vége. Végre a sarkadra állsz, és nem fogod hagyni, hogy kihasználjanak. Ennek következtében néhány baráttól meg kell válnod, de hidd el, pozitív fejlődésednek hála sokkal jobbakra tehetsz szert. Ráadásul rájuk az élet minden területén támaszkodhatsz, mindenben segíteni fognak. Nyíltságodon a munkahelyeden is meg fognak lepődni, és olyan új lehetőségeket kínálnak fel az év közepe táján, melyekre nem fogsz tudni nemet mondani.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ne rázd le a barátaidat apró-cseprő dolgokkal, mert most nagyobb szükségük van rád, mint gondolnád. Hallgasd meg őket, és próbálj meg ott segíteni, ahol csak tudsz! Érzelmeid főszerepet kapnak a 2011-es évben, és tavasszal olyan szerelem köszönthet rád, melyről eddig álmodni sem mertél. Tartsd nyitva a szemed, mert az illető valószínűleg már rég a közeledben van, csak eddig nem láttad benne a potenciális jelöltet. Ez idén változni fog!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Amit tavaly elkezdtél, azt idén olyan sikerrel zárod le, melytől még te magad is meglepődsz. Azonban pontosan ennek hála ambiciózus éned felbukkan a mélyből, és kreativitásoddal olyan újabb feladatokba fogsz bele, melyek gyümölcsözőek lesznek számodra. A győzelem után jön a jól megérdemelt pihenés, ahol a szeremre is lehetőséged nyílik. Azonban ne higgy a szemednek, a felszín alatt nem az lakik, akit megismertél. Inkább várj tovább, mert az őszi hónapokban már lesz esélyes jelentkező, aki elrabolja a szíved.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Számodra 2011 a gyökeres változások éve lesz. Nem leszel könnyű helyzetben, azonban a családodra, barátaidra minden esetben számíthatsz, ott fognak téged segíteni, ahol csak tudnak, így év végére már nem lesz olyan akadály, mellyel ne tudnál szembenézni. A harcias hétköznapokban szakíts időt a pihenésre, a teljes kikapcsolódásra is, így elkerülheted a stresszt és az abból adódó betegségeket is.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nyomásban gazdag új esztendő ígérkezik, de, ha mindent a pozitív oldaláról közelítesz meg, akkor semmitől nem kell tartanod. A hideg páncél így kicsit felenged, és olyan emberek is beférkőznek alá, akik aztán csak még tovább melegítik. Ezért aztán könnyedén leolvad a jég, és végre megmutathatod az igazi arcodat. Ez pedig az élet minden területén jótékony hatással lesz rád, tehát hagyd, hogy ezek az emberek közel kerüljenek hozzád. Főleg egy bizonyos személy, akit eddig hárítottál.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A 2011-es év elkényeztet téged. Szakmailag is előrébb léphetsz, és mindehhez a sok bonyodalom után végre a családi helyzeted is rendeződik. Az év elején beköszönt az új szerelem, de ne legyél túl kritikus a pároddal szemben, mert a viták megmérgezhetik a kapcsolatotokat. Koncentrálj a jóra, és hidd el, a rossz így hamar elvész. Nézeteltérések a munkahelyeden is adódhatnak, de nyitottságoddal könnyedén túlléphetsz ezeken.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A csábítás megkísért, sok stresszes napot teremtve az év elején. Ne hagyd, hogy hatalmába kerítsen az új lehetőség, mert komoly fejfájást okozhatsz magadnak, ha hallgatsz rá. Amennyiben hallgatsz az eszedre, meg fogod találni a helyes utat, így komoly energiák szabadulnak fel benned, melyek sodornak az árral. Hagyd, hogy vigyen a víz, és olyan lehetőségek nyílnak meg előtted mind a munka, mind a magánélet területén, melyekről soha nem is gondoltad, hogy valóra válhatnak.

Ezt is szeretjük