Kis fekete ruhák körképe
10 ezer forint alatt
Egy praktikus, elegáns fekete ruhával sokat nyerhetsz, hiszen nem csak az év utolsó estéjén sütheted el, ráadásul baráti áron is hozzájuthatsz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elegancia nem a túlcicomázott, habos-babos megjelenésnél kezdődik, és Audrey Hepburn óta minden nő tudja, hogy a kis fekete ruha egyszerűségében is öltöztet, ugyanakkor a letisztult fazonok sokoldalúsága számtalan stíluslehetőséget tartogat magában, így ez a ruha nem csak egy estére lophatja be magát a szívedbe.

A nagyon megkreált, feltűnő ruhák az aktuális trendjegyeket viselik magukon, így a következő évben sajnos a szekrény mélyére száműzheted az efféle szerzeményed, de az is zavaró lehet, ha olyan slágermodellre esik a választásod, mely utána lépten-nyomon visszaköszön másokon.

A fekete koktélruhák között is vannak olyan kreációk, melyek kötöttebbek, ám az egyszerű kialakítások tarsolyában több este rejtőzik, hiszen kiegészítőkkel formálhatod a jellegüket, és minden színt megtűrnek maguk mellett, így elmaradhat az idegtépő jelenet, amikor ráébredsz, hogy megvan az álomruhád, de nincs egy hozzá illő cipőd.

Ha nyugodt szilveszteri készülődésre vágysz, illetve olyan ruhára, melyet máskor is kihasználhatsz, mindenképp érdemes beruháznod egy életmentő kis feketére, mely akkor is jól jön, ha nem tudod, mennyire flancos helyre vet a sors. A fekete kisestélyi arról is biztosít, hogy nem leszel sem a társaság alulöltözöttje, sem a díszes kanárimadara.

Klasszikus és konszolidált fazonok

A visszafogott, nőies elegancia mindig megnyerő, ezért sohasem mehet ki a divatból. A klasszikus testvonalat követő ruhák, valamint a derékhangsúlyos megoldások most is épp olyan töretlenül uralják a trendeket, mint pár évtizeddel ezelőtt.

Bár roppant egyszerűek, árad belőlük az elegancia és a kifinomult vonzerő. Arra azonban érdemes odafigyelned, hogy milyen a tapintásuk, hiszen egy alkalmi ruha legfőbb dísze az anyaga. Letisztult vonalaikat idén színes és dívás kiegészítőkkel is feldobhatod.

A Zara két szűk fazonnal kecsegtet: a csónaknyakú minijük 8995 forintba kerül, a különszabott, ráncolt felsőrészű modelljük pedig 9995 forintért kapható. A Mango lenge anyagú, derékhangsúlyos darabjának egyetlen díszes eleme a csillogó övrátét. Az ára 7995 forint. A Bon Prix webáruházában is klasszikus megoldásokra bukkanhatsz: az erősen karcsúsított, érzéki sifonruhájuk 5999 forintért lehet a tiéd, a zártabb, szűk vonalvezetésű kreációjukat pedig 5399 forintért rendelheted meg.

Bájos és drámai, múltidéző sikk

Idén számos tervezőt megihletett a ’20-as, ’40-es és ’60-as évek elegáns hollywoodi stílusa, így a drámai hatású csipkeruháktól kezdve az egyszerűségükben is csintalan Charleston-fazonokig sokféle múltidéző elképzeléssel találkozhatsz. Bár a csipke alapanyag kissé megemeli az árakat, a letisztult eleganciát diktáló kínálatból olcsóbb darabokat is kifoghatsz.

A Zara több részből szabott, finom megoldását, valamint csípőtől ráncolt, egyszerű kialakítását is 9995 forintért szerezheted be magadnak.

A Bon Prix ’60-as éveket idéző, szaténnal szegett zsákruhájáért csupán 4999 forintot kell áldoznod.

Extravagáns elegancia

Kis feketében is lehetsz igazán feltűnő jelenség, anélkül, hogy giccsbe fordulna az eleganciád. Ehhez azonban olyan szilveszteri partira lesz szükséged, ahol megcsillanthatod a különleges, alkalmi stílusodat. A díszesebb dívafazonok mellett a visszafogottabb, modern szabásvonalak is feltűnnek a palettán, melyeket kevésbé puccos, táncos bulikban is elsüthetsz.

Az F&F fodros ruháját 7600 forintért vásárolhatod meg. A Zara szaténnal kombinált, buggyos zsákfazonú sifonmodelljét 9995 forintért kaparinthatod meg, és ugyanennyiért csaphatsz le a szögletes, tulipánszabású darabjukra is. A Bon Prix szatén felsőrészű, rétegelt szoknyájú megoldására 6599 forintért tehetsz szert, míg a csípőben szabott, tüllel kombinált tüneményükhöz 9599 forintért juthatsz hozzá.

Szuperszexi kreációk particicáknak

Tévedsz, ha azt gondolod, hogy a fekete szín nem lehet szenvedélyes, és semmi dögös nem születhet belőle.

Ezek a partiruhák rácáfolnak erre, hiszen az elegáns darabok között is léteznek olyan átmenetek, melyek rafinált elemekkel és szabásokkal vérforralóbbá varázsolják az egyszerűségéről híres kis feketét, ám mindezt úgy, hogy megőrzik az alkalomhoz illő sikket, vagyis cseppet sem közönségesek.

Az Otto ezüstös vállpántú, szűk modellje 8915 forintba kerül. A Mango csábításra született, lurexes koktélruhája 7995 forintért kínálja magát. A Bon Prix választéka kimeríthetetlen: a hátul kivágott, nyakpántos zsorzsett megoldásuk 4999 forintért kapható, a rétegelt anyagú, félvállas sztreccs fazonjuk pedig 6499 forintért tehet igazán népszerűvé a szilveszteri buliban.

Ezt is szeretjük